Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
  • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Wheeleo - De nieuwe rollator-wandelstok

SKU#: Wheeleo
SKU
Wheeleo
Vanaf € 299,00
Of € 9,59 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

De rollator-wandelstok voor stabiliteit doorheen je dag.

Het eenhandige ontwerp van de Wheeleo® ondersteunt jouw onafhankelijkheid, terwijl het bewegingsvrijheid vergroot in alledaagse situaties.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Wheeleo - De nieuwe rollator-wandelstok


De rollator-wandelstok voor stabiliteit doorheen je dag.

Heeft u een hulpmiddel nodig om uw evenwicht te bewaren maar bent u nog niet toe aan een rollator? Dan is de Wheeleo iets voor u! Ook als u maar 1 arm of hand kan gebruiken is de Wheeleo het product voor u waarmee u uw zelfstandigheid behoudt!

De Wheeleo is een uniek hulpmiddel met wielen die uw mobiliteit verbetert. Dankzij de 4 wielen is er geen behoefte om haar op te tillen, wat de stabiliteit versterkt en het risico op vallen vermindert.

De Wheeleo wordt ook de de éénhandige rollator genoemd en is zeer makkelijk in gebruik.

We horen vaak: ‘Waarom zit er geen rem op”. Het zal u verbazen hoe stabiel de Wheeleo is. Een rem zou er juist voor zorgen dat de Wheeleo instabiel wordt. Ook is het concept juist dat uw looppatroon en loopsnelheid toe gaat nemen door het gebruik van de Wheeleo, een rem zou dit teniet doen.  Na eenmaal de Wheeleo ervaren te hebben zult u zich dit ook niet meer afvragen. 

 

Ben ik geschikt?

Om te weten of u geschikt bent om de Wheeleo te gebruiken moet u voldoen aan onderstaande lichamelijke eisen:

 • U heeft een hulpmiddel nodig om uw evenwicht te bewaren
 • U heeft voldoende kracht in 1 arm om de Wheeleo te bedienen
 • U kunt beide benen belasten (Als 1 been minder functioneel is na bv een herseninfarct dan kunt u de Wheeleo gebruiken)
 • 4 wielen van 100 mm die 360 graden kunnen draaien
 • Stalen frame met poedercoating
 • Handvat van polypropyleen
 • Zowel voor linkshandig als rechtshandig te gebruiken
 • Max. gebruikersgewicht 120 kg
 • Hoogte instelbaar met 1 knop
 • Hoogte handvat in sprongen van 2 cm aan te passen van 77,5 cm tot 101,5 cm
 • Gewicht Wheeleo 3,4 kg

 

 

Een eindeloze leuning. Waar je ook gaat.

De Wheeleo® is een innovatief mobiliteitshulpmiddel dat jouw valrisico vermindert, gemakkelijk te vervoeren is en een elegant design heeft. Omdat het bestuurd wordt door slechts één hand, blijft jouw andere hand beschikbaar voor het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals winkelen, deuren openen of jouw hond uitlaten.