Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Verbeter Je Evenwicht met Hulpmiddelen voor Ouderen

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen geloven we in het belang van stabiliteit en evenwicht, vooral als het gaat om het welzijn van ouderen. Ontdek onze selectie hoogwaardige balanceringsproducten, ontworpen om je kernkracht te versterken en zelfverzekerdheid te vergroten.

Van balanskussens tot coördinatieborden, onze producten zijn zorgvuldig gekozen om een veilige en effectieve manier van trainen te bieden. Investeer in je gezondheid en ontdek hoe het bevorderen van evenwicht een solide basis kan leggen voor een actieve en gezonde levensstijl. Welkom bij Hulpmiddelen voor Ouderen - waar stabiliteit samengaat met welzijn.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ontdek Optimale Stabiliteit met Onze Balanceringsproducten

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen omarmen we het belang van evenwicht en stabiliteit, vooral als het gaat om de gezondheid en het welzijn van ouderen. Ontdek onze uitgebreide collectie balanceringsproducten, zorgvuldig samengesteld om een veilige en zelfverzekerde beweging te bevorderen.

  1. Balanceringskussens: Versterk je kernspieren en stabiliteit met onze balanceringskussens. Ideaal voor thuisgebruik, deze kussens dagen je uit om je evenwicht te bewaren terwijl je zittende oefeningen uitvoert.

  2. Evenwichts- en Coördinatieborden: Stimuleer de algehele lichaamscoördinatie met onze evenwichts- en coördinatieborden. Deze veelzijdige hulpmiddelen bieden verschillende moeilijkheidsgraden en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

  3. Balansballen: Voeg een extra dimensie toe aan je training met onze balansballen. Ontworpen om stabiliteit en flexibiliteit te verbeteren, bieden deze ballen een leuke en effectieve manier om je balans te trainen.

  4. Balansplanken: Werk aan je stabiliteit en kracht met onze balansplanken. Perfect voor revalidatie of dagelijkse oefeningen, deze planken bieden instelbare moeilijkheidsniveaus voor een geleidelijke vooruitgang.

  5. Balansschijven: Train je evenwichtsgevoel met onze balansschijven. Draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, deze schijven zijn geschikt voor diverse oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van stabiliteit.

Waarom Hulpmiddelen voor Ouderen?

  • Kwaliteit en Veiligheid: Onze balanceringsproducten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn ontworpen met het oog op veiligheid, waardoor ouderen met vertrouwen kunnen trainen.

  • Deskundig Advies: Onze experts staan klaar om persoonlijk advies te geven, zodat je het meest geschikte balanceringsproduct kunt vinden dat past bij jouw behoeften en doelen.

  • Comfortabel Thuisgebruik: Veel van onze balanceringsproducten zijn ontworpen voor thuisgebruik, waardoor je op een gemakkelijke en comfortabele manier aan je stabiliteit kunt werken.

Investeer vandaag nog in balanceringsproducten die jouw welzijn ondersteunen en je helpen om een solide basis te leggen voor een gezonde en actieve levensstijl. Bij Hulpmiddelen voor Ouderen zijn we toegewijd aan het bevorderen van stabiliteit en zelfvertrouwen bij ouderen.