• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Winkel

Allereerst willen wij u graag voorstellen aan Hulpmiddelen-voor-ouderen.nl.

Hulpmiddelen voor ouderen is in 2012 opgericht als een webwinkel in de thuiszorgbranche. In de afgelopen jaren heeft de webwinkel een ongelooflijke groei doorgemaakt en is in Nederland bekend bij diverse ziekenhuizen, ergotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten en natuurlijk veel particulieren hulpbehoevenden jong en oud.
Met genoegen willen wij u vertellen dat onze 1e winkel van Hulpmiddelen-voor-ouderen open is in Deurne en wel aan de Molenstraat 24.

Hulpmiddelen voor ouderen onderscheidt zich in service, persoonlijk contact, reparatie/onderhoud van scootmobielen met gratis ophaal- en afleverservice, kleinschalig verhuur en we kunnen op locatie komen met producten zodat u niet uit huis hoeft.
Tot slot komen we in Deurne, Asten, Someren, Griendtsveen, Helenaveen, Neerkant, Vlierden, Liessel, Bakel, Ommel, Leende, Maarheeze, Geldrop en Helmond kosteloos bezorgen op dezelfde dag van bestelling, mits voorradig.

We bieden in onze winkel een ruim assortiment aan, denk aan ruime keuze rollatoren, rolstoelen, scootmobielen, dementie-radio’s, gezondheidsproducten, slaapkamer- en keukenbenodigdheden en nog veel meer.

 

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig?

Hulpmiddelen voor Ouderen verzorgt de gratis uitleen service van medische hulpmiddelen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0493-314860 of per e-mail info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl

Onze winkel openingstijden:

Maandag  - 09:30 - 13:00 uur

Di t/m vrij - 09:30 - 17:00 uur

Zaterdag  - 09:30 - 13:00 uur