Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Over ons

Beste bezoeker van Hulpmiddelen voor ouderen!

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden.
www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een (web)winkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven. Wij garanderen u degelijke hulpmiddelen en een goede service, want dat is waar wij voor staan.
Waar wij voor gaan!
Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Dit doen wij door het bieden van hoogwaardige service vanuit onze winkel, waarbij iedereen zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon met een eigen gezicht. Vanuit dit vertrekpunt doen wij de dingen zoals wij ze doen.

DE JUISTE ZORGPRODUCTEN DIE UW LEVEN MAKKELIJKER MAKEN
Hulpmiddelen voor ouderen biedt een totaal assortiment zorgproducten om uw leven te vergemakkelijken, zodat uw verblijf thuis comfortabel en eenvoudig aangepast kan worden aan uw huidige situatie en wensen.

 

Persoonlijke adviseur

Bij Hulpmiddelen voor ouderen krijgt u uw persoonlijke adviseur die u altijd kunt bellen voor vragen over uw situatie. Mist u mobiliteit in huis? Moet uw badkamer aangepast worden? Hebt u moeite met opstaan uit de stoel? Vraagt u zich af wat het beste hulpmiddel is om potten en flessen te openen? Wilt u weten hoe vaak u uw scootmobiel moet opladen? Of gaat u op reis en wilt u weten hoe u uw rollator het beste mee kan nemen? Ook daarvoor kunt u bij uw persoonlijke adviseur terecht. Dit alles kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Samenwerking met therapeuten

Zijn er vragen waar u liever een zorgprofessional voor raadpleegt? Dan werken wij samen met een uitgebreid netwerk van ergotherapeuten, fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres, zowel voor productadvies, als voor advies van een therapeut.

 

Service

U overweegt een hulpmiddel te kopen. Online vindt u veel producten, maar graag wilt u ervaren wat het product doet en hoe het voelt. Bij Hulpmiddelen voor ouderen begrijpen we dat. Service begint namelijk vanaf het moment dat u ergens mee zit en daar een oplossing voor zoekt. Daarom denken we graag met u mee. Niet alleen op het moment dat u overweegt een hulpmiddel aan te schaffen. Hoofdzakelijk als u vragen hebt over gebruik, onderhoud, reparaties en meer.

 

Oplossingen en probleemoplossingen

Uw persoonlijke adviseur vertelt u er alles over. Heeft uw scootmobiel onderhoud nodig? Komt u met moeite de drempel in huis over met uw rollator? Is er een probleem met uw bloeddrukmeter? Is de afstandsbediening van uw sta-op stoel niet duidelijk? Hebt u moeite met opstaan uit bed? We helpen u met zowel het kijken naar oplossingen als met het oplossen van problemen.

 

After sales en persoonlijke benadering

Door onze zorgvuldige selectie in producten en leveranciers, verzekeren we u van de uitstekende service waar u op rekent. Dit is terug te vinden in onze perfecte after sales en onze persoonlijke benadering. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, ook als u zich afvraagt of we u hierbij kunnen helpen. Dan schakelen we snel met ons netwerk om een passend antwoord op uw vraag te vinden.

 

Betaalbaar

Vaak horen we dat mensen hulpmiddelen en zorg in het algemeen erg prijzig vinden. In de laatste jaren zijn de tarieven voor zorg in de breedste zin ook erg gestegen. Veel mensen krijgen geen vergoedingen meer vanuit de gemeente, de WMO of via een PGB. De eigen bijdrage wordt steeds hoger en veel producten vallen buiten iedere vorm van vergoeding. Hierdoor is het leven als zorgvrager in de afgelopen tijd steeds duurder geworden.

 

Compleet en groot assortiment en professioneel advies

We begrijpen dat u de beste kwaliteit wilt hebben en dat u geholpen wilt worden door een specialist. Daarom zijn al onze medewerkers professionals met gedegen vakkennis. Dat weerhoudt ons er echter niet van een compleet assortiment aan te bieden, zodat u voor uw rollator, rolstoel, scootmobiel, sta-op stoel, hoog/laag bed, uw ADL-hulpmiddelen en meer bij ons terecht kunt. Hierdoor hoeft u niet van de ene naar de andere winkel, maar bent u verzekerd van een totaalleverancier.

 

Altijd het beste advies

Wellicht vraagt u zich af of we u met deze visie wel echt overal goed bij kunnen helpen. Om u van het beste advies te voorzien, zorgen we ervoor dat we de producten waar we geen verstand van hebben, ook niet leveren. Hiervoor verwijzen we u dan ook naar een andere partij indien nodig. Door deze werkwijze bieden we u een zeer uitgebreid assortiment, zonder in te leveren op de kwaliteit van ons advies. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom het zelf ervaren.

 

Persoonlijke levering aan huis

Wenst u persoonlijke levering aan huis? Ook dit is mogelijk. Onze adviseur komt het product dan bij u thuis leveren en vertelt u alles wat u moet weten. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan we u graag telefonisch of per mail te woord. Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel. Sommige producten zijn maatproducten, deze zijn niet altijd uit voorraad leverbaar. Neem hiervoor contact met ons op. 

 

Onze missie:

  • Informatie Het is ons doel om u een platform te bieden waar alle zorgproducten begrijpelijk worden uitgelegd en gedemonstreerd. Hierna kunt u met een gerust hart deze producten vanuit uw luie stoel bestellen zonder dat u zich hoeft af te vragen of u wel het juiste besteld heeft.
  • Gebruikersgemak Onze website zorgt voor het ultieme gebruikersgemak. Uw eigen zorgproducten zoeken, informatie erover lezen of kijken en daarna een afgewogen keus maken: dat willen we.
  • Persoonlijke service Met onze site zit u zelf aan de knoppen, dat bespaart veel tijd en geld. Sommige producten zijn ingewikkeld dus is er toch behoefte aan advies, dan kunt u ook gewoon bij Hulpmiddelen voor ouderen terecht voor persoonlijk advies, in de showroom of telefonisch. Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag en zaterdag tussen 09:30 en 13:00 uur en dinsdag t/m vrijdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Dt zijn tevens de openingsgtijden van de winkel. Buiten openingstijden zijn wij per e-mail bereikbaar.
  • Samenwerking Laat onze shop u verder helpen in zorgbehoefte. Ook uw ideeën om Hulpmiddelen voor ouderen verder te verbeteren zijn natuurlijk meer dan welkom. U kunt altijd contact met ons opnemen op 0493-314 860 (op werkdagen) of info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl

 

Met vriendelijke groet,

Hulpmiddelen voor ouderen
Molenstraat 24 b 
5751 LD Deurne
Tel: 0493-314 860
info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl
IBAN nummer: NL90 RABO 0325 8754 64
BTW nummer: NL 862.089.736.B01
KvK nummer: 81 43 42 27
AGB-code: 76091233