• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Over ons

Beste bezoeker van Hulpmiddelen voor ouderen!
Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden.
www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij fysiotherapeuten. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven. Wij garanderen u degelijke hulpmiddelen en een goede service, want dat is waar wij voor staan.
Waar wij voor gaan!
Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Dit doen wij door het bieden van hoogwaardige service vanuit onze winkel, waarbij iedereen zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon met een eigen gezicht. Vanuit dit vertrekpunt doen wij de dingen zoals wij ze doen.
DE JUISTE ZORGPRODUCTEN DIE UW LEVEN MAKKELIJKER MAKEN
Hulpmiddelen voor ouderen biedt een totaal assortiment ouderzorg producten om uw leven te vergemakkelijken, zodat uw verblijf thuis comfortabel en eenvoudig aangepast kan worden aan uw huidige situatie en wensen.
Onze kernwaarden
Betrokkenheid, waardigheid en uniciteit.

Met vriendelijke groet,
Hulpmiddelen voor ouderen
Kerkstraat 2-B
5751BH Deurne
Tel: 0493-314860
info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl
IBAN nummer: NL90 RABO 0325 8754 64
BTW nummer: NL 862.089.736.B01
KvK nummer: 81 43 42 27