Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Rehasense Athlon

Rehasense is een nieuwkomer in de rollator wereld, maar dat is zeker niet te merken. Dit kwaliteitsmerk komt uit Duitsland en weet al snel indruk te maken. De rollators van Rehasense zijn licht van gewicht en hebben een hoge stabiliteit.

Rehasense Athlon zijn rollators gemaakt van carbon waardoor dit een van de lichtste rollators zijn op de markt. De rollators zijn gemakkelijk om in te klappen en kunnen ook zelfstandig staan in die positie.
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina