Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Kniebraces voor Actief Comfort met Orliman en Neo G

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen vinden we de juiste balans tussen comfort en effectieve ondersteuning voor jouw kniegewrichten. Ontdek onze selectie kniebraces, met gerenommeerde merken als Orliman en Neo G, ontworpen voor herstel, preventie en dagelijkse ondersteuning.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Ontdek Optimale Ondersteuning met Onze Kniebraces - Orliman, Neo G en Meer!

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen omarmen we de behoefte aan sterke, doelgerichte ondersteuning voor de knieën. Ontdek onze hoogwaardige kniebraces, met toonaangevende merken zoals Orliman en Neo G, die zijn ontworpen om mobiliteit te herstellen, pijn te verminderen en preventieve zorg te bieden.

  1. Orliman en Neo G: Betrouwbare Merken: Vertrouw op de kwaliteit van gerenommeerde merken. Orliman en Neo G staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en doeltreffende ondersteuning, waardoor je gemoedsrust hebt bij elke stap.

  2. Maatwerk voor Jouw Kniebehoeften: Onze kniebraces bieden maatwerk, zodat je de juiste mate van ondersteuning kunt kiezen. Of het nu gaat om herstel na een blessure of preventieve zorg, wij hebben de oplossing die bij jou past.

  3. Comfortabele Pasvorm, de Hele Dag Door: Ervaar comfort zonder concessies aan prestaties. Onze kniebraces zijn ontworpen met een comfortabele pasvorm, zodat je ze de hele dag kunt dragen, ongeacht je activiteiten.

  4. Herstel en Voorkom Tegelijkertijd: Of je nu revalideert na een blessure of toekomstige problemen wilt voorkomen, onze kniebraces bieden doeltreffende ondersteuning. Ze helpen pijn te verminderen en bevorderen een gezonde kniefunctie.

Waarom Hulpmiddelen voor Ouderen?

  • Variatie en Deskundig Advies: Ontdek een breed scala aan kniebraces en ontvang deskundig advies om de juiste keuze te maken voor jouw kniebehoeften.

  • Kwaliteit van Gerenommeerde Merken: Wij selecteren alleen de beste merken, zoals Orliman en Neo G, om ervoor te zorgen dat jouw kniebraces aan de hoogste normen voldoen.

  • Een Stap Dichter bij Pijnvrij Bewegen: Kies [Jouw Bedrijfsnaam] en zet de eerste stap naar pijnvrij bewegen met kniebraces die jouw welzijn centraal stellen.

Herwin je bewegingsvrijheid en bescherm je knieën met de topmerken in kniebraces, beschikbaar bij Hulpmiddelen voor Ouderen. Welkom bij de plek waar comfort, kwaliteit en gezondheid samenkomen voor jouw actieve levensstijl.