Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Communicatiehulpmiddelen

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen begrijpen we het belang van effectieve communicatie, vooral voor senioren. In onze categorie "Communicatiehulpmiddelen" bieden wij een selectie van geavanceerde seniorentelefoons, tablets en betrouwbare personenalarmeringen. Ontdek oplossingen die zijn ontworpen om de communicatie te vergemakkelijken en het gevoel van veiligheid te versterken. Bezoek onze website Hulpmiddelen voor Ouderen en investeer in hulpmiddelen die de verbinding met dierbaren vereenvoudigen en de gemoedsrust vergroten.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Onze webshop biedt een uitgebreide selectie van communicatie hulpmiddelen voor ouderen, gericht op het verbeteren van hun verbinding met de buitenwereld. Of u nu op zoek bent naar een seniorentelefoon, tablet of een persoonlijke alarm, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw dierbare in verbinding te houden met familie, vrienden en zorgverleners.

Onze seniorentelefoons zijn speciaal ontworpen voor ouderen met grotere toetsen, vergrote letters en een luider volume. Deze telefoons zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een veilige en betrouwbare verbinding met de buitenwereld.

Onze tablets zijn speciaal ontworpen voor ouderen en bieden een eenvoudige manier om te communiceren, te blijven leren en te blijven verbonden met anderen. Onze tablets zijn voorzien van grote toetsen, vergrote letters en een eenvoudige interface.

Onze persoonlijke alarmen bieden een veilige manier voor ouderen om hulp te krijgen in geval van nood. Deze alarmen zijn gemakkelijk te dragen en kunnen snel contact opnemen met een naaste contacten in geval van nood.