Kermissluiting Beste Klant, In verband met Deurne kermis is onze winkel op maandag 12 juni & dinsdag 13 juni aanstaande gesloten. Vanaf woensdag 14 februari zijn wij u graag weer van dienst. Uw bestellingen worden tot 10 februari verstuurd. Graag met uw retourzending wachten met versturen tot 13-06-2023. Voor dringende zaken kunt u onze voicemail inspreken of een e-mail sturen naar: info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Communicatiehulpmiddelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Onze webshop biedt een uitgebreide selectie van communicatie hulpmiddelen voor ouderen, gericht op het verbeteren van hun verbinding met de buitenwereld. Of u nu op zoek bent naar een seniorentelefoon, tablet of een persoonlijke alarm, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw dierbare in verbinding te houden met familie, vrienden en zorgverleners.

Onze seniorentelefoons zijn speciaal ontworpen voor ouderen met grotere toetsen, vergrote letters en een luider volume. Deze telefoons zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een veilige en betrouwbare verbinding met de buitenwereld.

Onze tablets zijn speciaal ontworpen voor ouderen en bieden een eenvoudige manier om te communiceren, te blijven leren en te blijven verbonden met anderen. Onze tablets zijn voorzien van grote toetsen, vergrote letters en een eenvoudige interface.

Onze persoonlijke alarmen bieden een veilige manier voor ouderen om hulp te krijgen in geval van nood. Deze alarmen zijn gemakkelijk te dragen en kunnen snel contact opnemen met een naaste contacten in geval van nood.