Kermissluiting Beste Klant, In verband met Deurne kermis is onze winkel op maandag 12 juni & dinsdag 13 juni aanstaande gesloten. Vanaf woensdag 14 februari zijn wij u graag weer van dienst. Uw bestellingen worden tot 10 februari verstuurd. Graag met uw retourzending wachten met versturen tot 13-06-2023. Voor dringende zaken kunt u onze voicemail inspreken of een e-mail sturen naar: info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl
  • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Toilet en badkamer

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 362

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Nagelborstel - stabiel

  € 7,95
 2. Kleine nagelschaar op blok

  € 14,95
 3. Teennagelschaar op lange steel

  € 21,95
 4. Nagelborstel op zuignappen

  € 8,95
 5. Nagelschaar op blok

  € 18,95
 6. Urineopvangzakhouder

  € 8,95
 7. Toiletframe - verstelbaar

  € 69,95
 8. Toiletbeugel opklapbaar - 56cm

  € 48,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 362

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onze webshop biedt een uitgebreide selectie van hulpmiddelen voor ouderen gericht op het verbeteren van hun comfort en veiligheid in de badkamer en toiletruimte. Of u nu op zoek bent naar een badkamerhulpmiddel, toiletstoel of toilethulpmiddel, wij hebben alles wat u nodig heeft om deze ruimtes veiliger en comfortabeler te maken voor uw dierbare.

Onze badkamerhulpmiddelen, zoals badkamersets, douchezitjes, en handgrepen, helpen ouderen bij het verminderen van het risico op valpartijen in de badkamer. Deze hulpmiddelen bieden een extra ondersteuning en stabiliteit voor ouderen tijdens het douchen of baden.

Onze toiletstoelen zijn speciaal ontworpen om ouderen te helpen bij het opstaan en zitten vanaf het toilet. Deze stoelen zijn vaak voorzien van armleuningen, rugsteun en veiligheidsriemen voor extra ondersteuning.

Onze toilethulpmiddelen, zoals toiletverhogers, bidets en toiletzitjes, helpen bij het verminderen van de moeite die ouderen ervaren tijdens het gebruik van het toilet. Deze hulpmiddelen zorgen voor een veilige en comfortabele positie voor ouderen.

Bekijk onze selectie en bestel vandaag nog om uw dierbare te voorzien van een veilige en comfortabele badkamer en toiletruimte.