• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Toilet en badkamer

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen hebben we begrip voor de specifieke behoeften van ouderen in de badkamer. Ontdek onze categorie "Toilet en Badkamer" en vind hulpmiddelen die zijn ontworpen voor comfort en veiligheid. Van verhoogde toiletzittingen tot antislipmatten en handgrepen, wij bieden praktische oplossingen om de badkameromgeving aan te passen aan jouw behoeften. Investeer in een veilige en toegankelijke badkamer en vergroot het zelfvertrouwen in het dagelijks leven.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 359

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Kleine nagelschaar op blok

  € 14,95
 2. Teennagelschaar op lange steel

  € 21,95
 3. Nagelborstel op zuignappen

  € 8,95
 4. Nagelschaar op blok

  € 18,95
 5. Urineopvangzakhouder

  € 8,95
 6. Toiletframe - verstelbaar

  € 69,95
 7. Toiletbeugel opklapbaar - 56cm

  € 62,95
 8. Toiletbeugel opklapbaar - 76cm

  € 67,95
 9. Prima toiletframe - Classic stoel

  € 219,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 359

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onze webshop biedt een uitgebreide selectie van hulpmiddelen voor ouderen gericht op het verbeteren van hun comfort en veiligheid in de badkamer en toiletruimte. Of u nu op zoek bent naar een badkamerhulpmiddel, toiletstoel of toilethulpmiddel, wij hebben alles wat u nodig heeft om deze ruimtes veiliger en comfortabeler te maken voor uw dierbare.

Onze badkamerhulpmiddelen, zoals badkamersets, douchezitjes, en handgrepen, helpen ouderen bij het verminderen van het risico op valpartijen in de badkamer. Deze hulpmiddelen bieden een extra ondersteuning en stabiliteit voor ouderen tijdens het douchen of baden.

Onze toiletstoelen zijn speciaal ontworpen om ouderen te helpen bij het opstaan en zitten vanaf het toilet. Deze stoelen zijn vaak voorzien van armleuningen, rugsteun en veiligheidsriemen voor extra ondersteuning.

Onze toilethulpmiddelen, zoals toiletverhogers, bidets en toiletzitjes, helpen bij het verminderen van de moeite die ouderen ervaren tijdens het gebruik van het toilet. Deze hulpmiddelen zorgen voor een veilige en comfortabele positie voor ouderen.

Bekijk onze selectie en bestel vandaag nog om uw dierbare te voorzien van een veilige en comfortabele badkamer en toiletruimte.