Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
  • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Fitness en therapie artikelen

Ontdek de wereld van comfort, veiligheid en welzijn bij Hulpmiddelen voor Ouderen waar we ons inzetten om ouderen te ondersteunen bij het behouden van een actieve en gezonde levensstijl. Onze zorgvuldig samengestelde selectie hulpmiddelen voor ouderen belichaamt onze toewijding aan kwaliteit en functionaliteit.

Bij balancering tot hot and cold therapie, lichttherapie tot bewegingstrainers, bieden we hoogwaardige producten die speciaal zijn ontworpen om ouderen te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten. Onze handtrainers, rug- en zithoudingshulpmiddelen, en fitnessapparatuur zoals hometrainers, loopbanden, crosstrainers en roeitrainers zijn geselecteerd met het oog op comfort, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen geloven we in het bevorderen van onafhankelijkheid en welzijn voor ouderen, en we zijn er trots op om jouw betrouwbare partner te zijn in hulpmiddelen die een positieve impact hebben op het dagelijks leven. Ontdek ons uitgebreide assortiment en investeer vandaag nog in een actieve en gezonde toekomst voor jou of je dierbaren. Welkom bij Hulpmiddelen voor Ouderen - waar comfort en welzijn samenkomen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 129

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 129

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ontdek Onze Fitness- en Therapieproducten voor een Gebalanceerde Levensstijl

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen presenteren we een veelzijdige selectie fitness- en therapieproducten die zijn ontworpen om jouw welzijn te bevorderen. Van balancering tot hot and cold therapie, onze hoogwaardige artikelen ondersteunen een gezonde levensstijl op verschillende manieren.

 1. Balancering: Verbeter je stabiliteit en coördinatie met onze balanceringsproducten. Of je nu werkt aan kernkracht of revalidatie, onze balansartikelen zijn essentieel voor een gebalanceerd lichaam.

 2. Hot and Cold Therapie: Ervaar verlichting en versnel het herstelproces met onze hot and cold therapieproducten. Van warmtekompressen tot koude packs, deze artikelen bieden doelgerichte ondersteuning bij blessures of pijnlijke spieren.

 3. Lichttherapie: Laat lichttherapie je stemming en energieniveau verbeteren. Ontdek onze lichttherapieproducten die een positieve invloed hebben op jouw welzijn, vooral tijdens donkere seizoenen.

 4. Bewegingstrainers: Stimuleer dagelijkse activiteit met onze bewegingstrainers. Compact en effectief, deze trainers zijn ideaal voor het bevorderen van mobiliteit, vooral bij beperkte bewegingsmogelijkheden.

 5. Handtrainers: Versterk je handen en verbeter de grip met onze handtrainers. Of je nu revalideert of je handkracht wilt vergroten, onze handtrainers bieden comfortabele en effectieve oefeningen.

 6. Rug- en Zithouding: Ondersteun een gezonde rug- en zithouding met onze ergonomische producten. Van rugkussens tot houdingcorrectoren, bevorder een goede lichaamshouding tijdens dagelijkse activiteiten.

 7. Hometrainers: Transformeer je huis in een fitnessruimte met onze hometrainers. Ontdek een effectieve cardio-training in het comfort van je eigen huis, geschikt voor alle fitnessniveaus.

 8. Loopbanden: Breng je hardlooproutine naar binnen met onze loopbanden. Ideaal voor het behouden van conditie, of je nu beginner bent of een ervaren hardloper.

 9. Crosstrainers: Versterk meerdere spiergroepen met onze crosstrainers. Deze veelzijdige fitnessapparaten bieden een impactarme training voor het hele lichaam.

 10. Roeitrainers: Ervaar een full-body workout met onze roeitrainers. Stimuleer kracht en uithoudingsvermogen terwijl je geniet van een effectieve en veelzijdige roeibeweging.

Ontdek de diversiteit van onze fitness- en therapieproducten bij Hulpmiddelen voor Ouderen en investeer in jouw welzijn met hoogwaardige apparatuur die is ontworpen om jouw fitnessdoelen te ondersteunen.