• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Sport & Revalidatie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 231

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Orliman Fastitech Hielspoor - Nachtspalk

  Vanaf € 84,95
 2. DonJoy Aircast Podalib - Klapvoetbrace

  Vanaf € 64,45
 3. Orliman SP Metatarsaal Kussen Transparant

  Vanaf € 20,45
 4. Orliman SP Metatarsaal Kussen

  Vanaf € 29,95
 5. Orliman SP Gel Comfort Hallux Valgus

  Vanaf € 24,45
 6. Orliman SP Gel Teenkap - per stuk

  Vanaf € 10,45
 7. Orliman SP Gel Teensteun

  Vanaf € 17,95
 8. Orliman SP Gelbuispolstering 10 cm

  Vanaf € 17,95
 9. Orliman SP Gelbuispolstering 15 cm

  Vanaf € 16,95
 10. Orliman SP Gelteen Polstering - Teenkap

  Vanaf € 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 231

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen vind u verschillende hulpmiddelen voor sport en revalidatie. Sport en revalidatie zijn belangrijk voor ouderen om hun fysieke en mentale gezondheid te behouden. Het verminderen van de kans op chronische aandoeningen, het verbeteren van balans en coördinatie en het versterken van de spieren zijn allemaal voordelen.

Revalidatie is ook een belangrijk onderdeel van het behouden van de gezondheid voor ouderen. Dit kan helpen bij het herstellen van een blessure of aandoening, zoals artritis of een beroerte. Een fysiotherapeut kan ouderen helpen bij het ontwikkelen van een oefenprogramma dat is afgestemd op hun specifieke behoeften. Maar om de ouderen wat te helpen hebben wij veel hulpmiddelen in ons assortiment die hun sport- en revalidatie-activiteiten veiliger en gemakkelijker maken.

Braces en bandages

In ons assortiment vind u de groep braces en bandages. Deze hulpmiddelen zijn een erg belangrijk voor ouderen die lijden aan bepaalde aandoeningen of gewrichtsproblemen. Een Brace kan gebruikt worden als ondersteuning aan specifieke delen van het lichaam, denk aan de enkel, de knie of de rug. Heeft u hulp nodig bij het ondersteunen en immobiliseren van een blessure of gewricht, dan kunnen bandages helpen.

Val bescherming

Ouderen kampen ooit met evenwicht problemen. Tijdens het sporten of revalideren kan het voor hen nog lastiger zijn om het evenwicht te bewaren. Wij hebben daarvoor valbescherming hulpmiddelen. Denk hierbij aan wandgrepen, douchezitjes en badmatjes. Zo voorkomt u het risico op valpartijen.

Fitnes en therapie artikelen

Om ouderen goed te laten sporten en revalideren is het gebruik van de juiste en goede Fitness- en therapeutische artikelen een must. Denk bijvoorbeeld aan een hometrainer of een loopband. Deze apparaten kunnen helpen bij de cardiovasculaire gezondheid en het versterken van de spieren en gewrichten. Therapeutische artikelen, zoals schuimrollers en Thera-band, kunnen worden gebruikt voor revalidatie-oefeningen om de spieren te versterken en de flexibiliteit te verbeteren.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen unieke behoeften heeft en dat het gebruik van hulpmiddelen afhangt van de specifieke aandoeningen of beperkingen van de persoon. Het is aan te raden om te overleggen met een arts of fysiotherapeut voordat u begint met het gebruik van hulpmiddelen voor sport en revalidatie.