Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Sport & Revalidatie

Welkom bij Hulpmiddelen voor Ouderen - Waar Actief Ouder Worden een Plezier is!

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen geloven we in de kracht van een gezonde, actieve levensstijl, ongeacht de leeftijd. Ontdek onze speciale categorie "Sport & Revalidatie," waar we ons richten op het ondersteunen van ouderen bij het behouden van vitaliteit en het faciliteren van een soepele revalidatie.

Onze zorgvuldig samengestelde collectie biedt een scala aan hulpmiddelen die niet alleen functionaliteit benadrukken, maar ook comfort en stijl. Van innovatieve wandel- en sportrollators tot geavanceerde revalidatieapparatuur, we hebben alles wat u nodig heeft om actief te blijven en te genieten van sportieve activiteiten.

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen streven we ernaar om ouderen te ondersteunen bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, het bevorderen van gezondheid en het ervaren van een actieve levensstijl. Verken onze Sport- & Revalidatiehulpmiddelen en maak van elke dag een kans om te bewegen, te herstellen en te genieten.

Investeer in uw welzijn en ontdek de veelzijdigheid van onze hulpmiddelen voor een actief en gezond ouder worden. Welkom bij Hulpmiddelen voor Ouderen, waar bewegen een plezier is voor alle levensfasen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 281

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 281

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Optimaal Bewegen en Revalideren met Onze Sport- en Revalidatiehulpmiddelen

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen geloven we sterk in het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl, ongeacht de leeftijd. Ontdek onze uitgebreide collectie Sport- en Revalidatiehulpmiddelen, speciaal ontworpen om ouderen te ondersteunen bij het behouden van mobiliteit, het verbeteren van kracht en het faciliteren van een soepele revalidatie.

Wandel- en Sportrollators voor Actieve Mobiliteit

Onze rollators zijn niet alleen functioneel, maar ook ontworpen met aandacht voor comfort en stijl. Verken de vrijheid van beweging met onze innovatieve wandel- en sportrollators, geschikt voor binnen en buiten. Geniet van het buitenleven met vertrouwen en stabiliteit.

Revalidatieapparatuur voor Gecontroleerde Hersteltraining

Faciliteer een effectieve revalidatie met ons assortiment revalidatieapparatuur. Van lichte oefenmaterialen tot geavanceerde trainingshulpmiddelen, wij bieden oplossingen die zijn aangepast aan individuele behoeften. Bevorder een geleidelijk herstel met de juiste ondersteuning.

Comfortabele Oefenmaterialen voor Dagelijkse Work-outs

Onderhoud een gezonde levensstijl met ons aanbod van comfortabele oefenmaterialen. Van zachte weerstandsbanden tot ergonomische handgewichten, wij leveren hulpmiddelen die afgestemd zijn op de behoeften van ouderen. Maak van dagelijkse work-outs een plezierige routine.

Veiligheid en Ondersteuning bij Sportieve Activiteiten

Onze selectie van sport- en revalidatiehulpmiddelen legt de nadruk op veiligheid en ondersteuning. Ontdek accessoires zoals pols- en enkelgewichten, ontworpen om functionele kracht te verbeteren zonder concessies te doen aan comfort. Breng een actieve levensstijl naar een hoger niveau met onze betrouwbare producten.

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen geloven we in het empowerment van ouderen om actief te blijven en te genieten van sportieve activiteiten. Ontdek de mogelijkheden van onze Sport- en Revalidatiehulpmiddelen en investeer in een gezonde toekomst.