• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Ontdek Optimale Ondersteuning met Onze Mitella's en Schouderimmobilisatoren!

Of je nu herstelt van een blessure, een operatie of extra zorg nodig hebt voor je schouder, onze Mitella's en Schouderimmobilisatoren bieden de perfecte ondersteuning voor een vlotte genezing. Van eenvoudige verstuikingen tot ernstigere blessures, onze medische hulpmiddelen zijn ontworpen voor comfort en effectiviteit. Leer meer over hoe deze slings en immobilisatoren jouw herstelproces kunnen verbeteren. Ontdek het vandaag nog!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ondersteuning voor een vlotte genezing

Ontdek het comfort en de effectiviteit van Mitella's en Schouderimmobilisatoren voor een snel herstel!

Of je nu te maken hebt met een blessure, operatie of een andere aandoening die speciale zorg vereist voor je schouder, een Mitella of Schouderimmobilisator kan van onschatbare waarde zijn bij het bevorderen van een vlotte genezing. Deze medische hulpmiddelen zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden, waardoor je schouder tijdens het herstelproces de juiste rust krijgt.

Wat is een Mitella? Een Mitella is een driehoekig gevormd stuk stof dat over de schouder en rond de nek wordt gedragen, waarbij de onderste punt onder de geblesseerde arm wordt geplaatst. Deze eenvoudige maar doeltreffende sling helpt de arm te ondersteunen, waardoor de druk op de schouder wordt verminderd en een natuurlijke genezing wordt bevorderd. Mitella's zijn ideaal voor lichte blessures, verstuikingen of na kleine ingrepen.

Wanneer kies je voor een Schouderimmobilisator? Een Schouderimmobilisator gaat een stap verder en biedt een meer uitgebreide ondersteuning, vaak met extra banden rond de borst en het middel om maximale stabiliteit te garanderen. Dit type hulpmiddel is bijzonder nuttig bij ernstigere blessures, zoals breuken of na operaties, waar volledige immobilisatie van de schouder vereist is. De verstelbare riemen zorgen voor een comfortabele pasvorm, terwijl het materiaal ademend blijft voor langdurig gebruik.

Voordelen van het gebruik van Mitella's en Schouderimmobilisatoren:

  1. Optimale Ondersteuning: Bevordert een natuurlijke genezing door de schouder te stabiliseren.
  2. Comfortabel Ontwerp: Verstelbare riemen en ademend materiaal zorgen voor langdurig draagcomfort.
  3. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor diverse schouderblessures en na operatieve ingrepen.

Hoe te kiezen tussen een Mitella en Schouderimmobilisator? Bij lichte blessures volstaat een Mitella meestal, terwijl voor ernstigere gevallen een Schouderimmobilisator meer geschikt kan zijn. Raadpleeg altijd een medische professional om het beste advies te krijgen op basis van jouw specifieke situatie.

Investeer in jouw herstel met een Mitella of Schouderimmobilisator en ervaar de comfortabele ondersteuning die nodig is om snel weer op de been te zijn. Ontdek ons assortiment vandaag nog en geef jouw schouder de zorg die het verdient!