• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Slapen

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen begrijpen we het belang van een goede nachtrust voor ouderen. Verken onze categorie "Slapen" en ontdek hoogwaardige hulpmiddelen die zijn ontworpen om het slaapcomfort te verbeteren. Van ergonomische kussens tot hoog-laag bedden / verpleegbedden, wij bieden oplossingen die zorgen voor een rustgevende en verkwikkende slaap. Investeer in een goede nachtrust en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 205

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 205

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onze webshop biedt een uitgebreide selectie van hulpmiddelen voor ouderen die gericht zijn op het verbeteren van hun slaapcomfort en veiligheid. Onze producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van ouderen, waaronder verpleegbedden, medische matrassen en bedhulpmiddelen.

Onze verpleegbedden zijn ontworpen met de laatste technologie en bieden een uitstekende ondersteuning voor ouderen die hulp nodig hebben tijdens het slapen. Onze bedden zijn voorzien van verstelbare hoofdeinden, verstelbare matrassen en verstelbare zijpanelen. Dit maakt het gemakkelijker voor ouderen om comfortabel te slapen en voor verzorgers om gemakkelijk toegang te hebben voor verzorging.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om te helpen bij gezondheidsproblemen zoals decubitus (bedsores), drukpijn of stuwing. Onze matrassen zijn vaak voorzien van een speciale schuimlaag of luchtcirculatie-systeem. Dit helpt bij de vermindering van drukpunten en het verminderen van het risico op bedsores.

Onze bedhulpmiddelen, zoals bedhekjes of bedrails, zijn speciaal ontworpen om het risico op valpartijen tijdens het slapen te verminderen. Onze bedhulpmiddelen zijn gemakkelijk te installeren en bieden een veilige ondersteuning voor ouderen die moeite hebben met het in- of uit bed komen.

Onze webshop biedt ook een groot aanbod aan accessoires zoals kussens, dekbedden en lakens die speciaal zijn ontworpen voor de slaapbehoeften van ouderen. Bekijk onze selectie en bestel vandaag nog om uw dierbare te voorzien van een comfortabele en veilige slaapomgeving.