• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Op zoek naar een Toiletverhoger?

Als het opstaan van het toilet een uitdaging wordt, kan een toiletverhoger de perfecte oplossing zijn. Een toiletverhoger is een praktische kunststof verhoging die eenvoudig op bijna elk toilet kan worden geplaatst. Voor extra ondersteuning is er ook de optie van een toiletverhoger met geïntegreerde armsteunen. Ontdek vandaag nog hoe een toiletverhoger het comfort en de toegankelijkheid van uw toilet aanzienlijk kan verbeteren.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Kies de Juiste Hoogte voor Uw Toiletverhoger

Bij het selecteren van een toiletverhoger is het essentieel om te weten welke hoogte het meest geschikt is voor uw behoeften. Voor een optimale zithouding is het ideaal dat uw bovenbenen van lies tot knie lichtjes naar beneden aflopen, terwijl uw voeten plat op de grond rusten. Om uw perfecte zithoogte te bepalen, sluit u de toiletdeksel en meet u de hoogte door bijvoorbeeld een stapel boeken op de deksel te plaatsen. Meet vervolgens de dikte van de wc-bril en deksel, tel de hoogte van de boeken op en u heeft een nauwkeurige richtlijn voor de hoogte van uw toiletverhoger.

Welk Type Toiletverhoger Past het Beste bij U?

Verschillende soorten toiletverhogers zijn beschikbaar, waaronder modellen met of zonder deksel. Voor extra ondersteuning kunt u kiezen voor toiletverhogers met armsteunen of zelfs een 3-in-1 toiletstoel, die dienstdoet als toiletverhoger, toiletstoel en sta-op-hulp in één. Overweeg ook toiletkussens in diverse hoogtes, maar let op dat deze zacht zijn en kunnen inzakken. Voor een aanzienlijk hogere zitpositie is een zacht toiletkussen mogelijk niet de beste keuze.

Standaard Toiletverhoger met of zonder Deksel

Onze standaard toiletverhogers zijn eenvoudig te bevestigen op de meest gangbare toiletten. Met 2 klemmen worden ze aan de wc-pot bevestigd. Deze toiletverhogers zijn verkrijgbaar in hoogtes van 5 cm en 10 cm, al dan niet met deksel. Houd regelmatig in de gaten of de toiletverhoger stevig is bevestigd.

Toiletverhoger met Armsteunen

Als een standaard toiletverhoger niet voldoende ondersteuning biedt, overweeg dan een toiletverhoger met armsteunen. De hoogte is aanpasbaar (8 cm, 10 cm of 13 cm) en de armsteunen kunnen worden opgeklapt. Montage is eenvoudig en vereist geen gereedschap; verwijder eerst uw oude wc-bril en deksel.

3-in-1 Toiletstoel, Sta-op-hulp en Toiletverhoger in 1

De veelzijdige 3-in-1 toiletstoel is een handig hulpmiddel. Gebruik het als toiletstoel op een slaapkamer, als sta-op-hulp met armsteunen boven een normaal toilet, of als toiletverhoger. Met twee emmers (één met dichte bodem en één zonder) is de zithoogte instelbaar tussen 41 cm en 57 cm.

Toiletkussen

Voor wie een normale wc-bril te hard vindt, biedt een toiletkussen comfort. Beschikbaar in diverse hoogtes, maar onthoud dat toiletkussens van zacht materiaal zijn gemaakt en kunnen inzakken. Overweeg zorgvuldig of u een toiletverhoger of een toiletkussen nodig heeft, gezien de verschillen in materiaal en hoogtebehoud.