• Telefoon: +31 (0)493 - 314860
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Nieuw
  Rollermate

  Rollermate

  € 239,95
 2. Nieuw
  Wheeleo - De nieuwe rollator-wandelstok

  Wheeleo - De nieuwe rollator-wandelstok

  Vanaf € 299,00
 3. Elleboogkruk dubbel verstelbaar, per paar

  Vanaf € 64,95
 4. Okselkruk p/st

  € 29,95
 5. Kinderkruk

  € 19,95
 6. Let's Twist Again elleboogkrukken

  Vanaf € 114,95
 7. Op voorraad
   iWALK 3.0 Handsfree kniekruk

  iWALK 3.0 Handsfree kniekruk

  € 197,95
 8. Flexyfoot stokdop

  Vanaf € 9,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Krukken zijn een onmisbaar hulpmiddel voor mensen die herstellen van een blessure of een operatie, of die tijdelijk moeite hebben met lopen. Krukken bieden extra stabiliteit en ondersteuning en maken het gemakkelijker om mobiel te blijven tijdens het herstelproces. Bij het kopen van krukken zijn er echter verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

Allereerst is het belangrijk om het juiste type kruk te kiezen. Er zijn verschillende soorten krukken, waaronder de standaard krukken met vaste hoogte, krukken met verstelbare hoogte, en onderarmkrukken. Het is belangrijk om te bepalen welk type kruk het beste bij uw specifieke behoeften past. Als u bijvoorbeeld een blessure aan uw voet of enkel heeft, is een onderarmkruk waarschijnlijk niet de beste keuze.

Bij het kopen van krukken is het ook belangrijk om rekening te houden met de juiste hoogte. Krukken moeten op de juiste hoogte worden afgesteld om ervoor te zorgen dat ze u de juiste ondersteuning bieden. Over het algemeen moet de bovenkant van de kruk zich op polshoogte bevinden wanneer u rechtop staat en uw armen langs uw zijde hangen. Veel krukken hebben een verstelbare hoogte, zodat u de hoogte kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Bij het kopen van krukken is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan het gewicht en het materiaal. Lichtgewicht krukken zijn gemakkelijker te dragen en te manoeuvreren, maar moeten nog steeds voldoende stabiliteit bieden. Krukken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder aluminium, hout en plastic. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is belangrijk om het materiaal te kiezen dat het beste past bij uw specifieke behoeften.

In het kort, krukken zijn een essentieel hulpmiddel voor mensen die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben tijdens het lopen. Bij het kopen van krukken is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, waaronder het type kruk, de hoogte, het gewicht en het materiaal. Door de juiste krukken te kiezen en te kopen, kunt u uw mobiliteit tijdens het herstelproces verbeteren en uw dagelijkse activiteiten voortzetten.