Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Verzorg Je Duimen en Vingers - Ontdek Onze Braces

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen hebben we de perfecte oplossing voor gezonde duimen en vingers. Ontdek onze collectie duim- en vingerbraces voor optimale ondersteuning en pijnverlichting. Beweeg vrij en comfortabel in je dagelijkse activiteiten.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Optimale Zorg voor Duimen en Vingers - Ontdek Onze Braces

Bij Hupmiddelen voor Ouderen begrijpen we het belang van gezonde duimen en vingers voor dagelijkse activiteiten. Verken onze uitgebreide collectie duim- en vingerbraces, speciaal ontworpen voor stabiliteit, pijnverlichting en effectieve ondersteuning.

  1. Aanpasbaar Comfort: Onze braces zijn ontworpen met aanpasbaar comfort, zodat je de juiste mate van ondersteuning kunt kiezen. Geniet van comfortabel dragen gedurende de dag, terwijl je duimen en vingers de zorg krijgen die ze verdienen.

  2. Pijnverlichting en Herstel: Of je nu herstelt van een blessure of preventieve zorg zoekt, onze braces verminderen pijn en ondersteunen het herstelproces. Beweeg met vertrouwen, wetende dat jouw handen de beste zorg ontvangen.

  3. Beweeg Vrij, Beweeg Zeker: Onze duim- en vingerbraces bieden de nodige ondersteuning zonder de natuurlijke beweging te beperken. Stap met vertrouwen in je dagelijkse activiteiten en behoud de mobiliteit van je handen.

Waarom Hulpmiddelen voor Ouderen?

  • Deskundig Advies: Onze specialisten bieden persoonlijk advies, zodat je de perfecte brace vindt voor jouw duimen en vingers.

  • Kwaliteit voor Jouw Welzijn: Wij selecteren enkel hoogwaardige braces om duurzaamheid en effectiviteit te waarborgen.

  • Comfortabel Leven, Gezonde Handen: Met [Jouw Bedrijfsnaam] kies je voor een comfortabel leven met gezonde handen, dankzij onze premium duim- en vingerbraces.

Geef jouw duimen en vingers de zorg die ze verdienen met de braces van Hulpmiddelen voor Ouderen. Stap binnen in de wereld waar comfort en gezondheid hand in hand gaan.