Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Verzorging en gezondheid

Welkom bij Onze Verzorgings- en Gezondheidshulpmiddelen voor Ouderen Bij Hulpmiddelen voor Ouderen staan we klaar om u te ondersteunen op het gebied van verzorging en gezondheid. Ontdek onze uitgebreide collectie hoogwaardige hulpmiddelen die specifiek zijn ontworpen om ouderen te helpen bij het behouden van welzijn en zelfstandigheid. Van comfortabele mobiliteitshulpmiddelen tot slimme oplossingen voor dagelijkse verzorging, wij zijn toegewijd aan het verbeteren van uw levenskwaliteit. Verken onze website en investeer in uw gezondheid en welzijn met Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 325

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 325

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ook de gezondheid en de verzorging van ouderen is erg belangrijk. Om het welzijn te behouden is het gemakkelijk om af en toe wat hulpmiddelen te gebruiken. Hulpmiddelen voor ouderen heeft verschillende soorten verzorging en gezondheid hulpmiddelen beschikbaar, waaronder bloeddrukmeter, gehoorbescherming, warmteartikelen, reishulpmiddelen, aan-en uittrekhulpen en steun-en drukverbanden.

Bloeddrukmeters

Een bloeddrukmeter is een hulpmiddel dat gebruikt wordt om de bloeddruk te meten. Dit is een belangrijke gezondheidsindicator voor ouderen, omdat hoge bloeddruk een risico vormt voor hart-en vaatziekten. Er zijn verschillende soorten bloeddrukmeter beschikbaar, zoals een arm of pols bloeddrukmeter.

Gehoorbescherming is een belangrijk hulpmiddel voor ouderen, omdat leeftijd gepaard gaat met gehoorverlies. Gehoorbescherming kan worden gebruikt in situaties waar er veel lawaai is, zoals bij het gebruik van gereedschap of bij lawaaierige gelegenheden.

Warmteartikelen, zoals elektrische dekens of verwarmingselementen, kunnen helpen bij het behouden van de lichaamstemperatuur, vooral voor ouderen die gevoelig zijn voor koude.

Reishulpmiddelen, zoals reiskoffers met wielen of een rollator met een reiskoffer houder, kunnen helpen bij het vergemakkelijken van reizen voor ouderen.

Aan-en uittrekhulpen, zoals rekkers, kunnen helpen bij het aantrekken of uittrekken van kleding, vooral voor ouderen met beperkte mobiliteit. Steun-en drukverbanden, zoals knie- of enkelsteun, kunnen helpen bij het ondersteunen van gewrichten.