• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Mobiliteit

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 224

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. -29%
  Winstpakker!
  2e hands Scootmobiel - Occasion: Life & Mobility Primo 3

  2e hands Scootmobiel - Occasion: Life & Mobility Primo 3

  Speciale prijs € 1.350,00 Normale prijs € 1.895,00
 2. Rollator MultiMotion Light

  Vanaf € 199,00
 3. Rollator met zachte wielen

  € 325,00
 4. Nieuw
  Scootmobiel Mercurius champagne 80ah

  Scootmobiel Mercurius champagne 80ah

  € 4.425,00
 5. Rolstoel MultiMotion Compact Lite

  € 273,00
 6. Let's Go Indoor rollator - zilver

  € 249,95
 7. Op voorraad
   iWALK 3.0 Handsfree kniekruk

  iWALK 3.0 Handsfree kniekruk

  € 197,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 224

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Ouderen zijn vaak iets minder goed te been. Bij Hulpmiddelen voor Ouderen hebben wij een geheel assortiment aan mobiliteit toegewijd. De mobiliteit van ouderen is belangrijk, zodat ze hun onafhankelijkheid en kwaliteit van leven kunnen behouden. Dat ze hier wat hulp bij nodig hebben is begrijpelijk. Bij ons kunt u terecht voor onder andere: rollators, rolstoelen, scootmobielen en accessoires hiervoor.

Een rollator is een populair hulpmiddel voor ouderen als het gaat over mobiliteit. Een rollator is eigenlijk een soort wandelstok met wielen en een zitting. Een rollator biedt ondersteuning bij het lopen en door het zitje, geeft het de gebruiker ook de mogelijkheid om even uit te rusten. Er zijn verschillende soorten rollators, van luxe tot standaard. Voor iedereen de juiste rollator.

Niet zo goed te been? Een rolstoel helpt veel ouderen om van a naar b te komen. Een rolstoel is speciaal ontworpen voor mensen die niet in staat zijn om te lopen. Een rolstoel is in verschillende maten, modellen en kleuren verkrijgbaar. Zo heeft u keuze voor een elektrische of manuele rolstoel.

Een scootmobiel is een elektrisch aangedreven voertuig dat speciaal is ontworpen voor mensen die moeite hebben met lopen of balans. Scootmobielen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals een binnen- of buitenmodel. Ze zijn vaak voorzien van een stoel, een stuur, een snelheidsregelaar en een vering.

Er zijn ook verschillende accessoires beschikbaar voor deze hulpmiddelen, zoals een boodschappentas, een regenhoes en nog meer. Deze accessoires kunnen het gebruik van de hulpmiddelen gemakkelijker maken en het comfort verhogen.