Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Wonen

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen streven we ernaar om wonen voor ouderen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken. Ontdek onze diverse categorie "Wonen" en vind oplossingen die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Van luxe sta-op stoelen tot praktische drempelhulpen, keukenhulpmiddelen en handige aankleedhulpmiddelen, wij bieden hoogwaardige producten om jouw woonruimte aan te passen aan jouw behoeften.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 730

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 730

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Onze webshop biedt een uitgebreide selectie van hulpmiddelen voor ouderen gericht op het verbeteren van hun levenskwaliteit thuis. Of u nu op zoek bent naar een sta op stoel, zitkruk, drempelhulp of keukenhulpmiddel, wij hebben alles wat u nodig heeft om het wonen voor uw dierbare veiliger en comfortabeler te maken.

Onze sta op stoelen en zitkrukken zijn speciaal ontworpen om de mobiliteit van ouderen te verbeteren, zodat zij eenvoudiger kunnen opstaan en zitten. Deze hulpmiddelen zijn voorzien van armleuningen en veiligheidsriemen voor extra ondersteuning.

Onze drempelhulpen zijn speciaal ontworpen om obstakels in huis, zoals drempels of traptreden, te overbruggen. Dit maakt het gemakkelijker voor ouderen om zich te verplaatsen in huis en vermindert het risico op valpartijen.

Onze keukenhulpmiddelen, zoals gripversterkers en anti-slip matjes, helpen bij het verbeteren van de veiligheid en zelfstandigheid van ouderen in de keuken. Deze hulpmiddelen zorgen voor een veilige grip en vergroten de precisie tijdens het koken en snijden.

Onze webshop biedt ook een groot aanbod aan hulpmiddelen voor verlichting, verwarming en ventilatie, die speciaal zijn ontworpen voor de woningbehoeften van ouderen. Bekijk onze selectie en bestel vandaag nog om uw dierbare te voorzien van een veilige en comfortabele woning.