• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Loop- en transferhulpmiddelen

Verbeter uw Mobiliteit met Loop- en Transferhulpmiddelen

Ontdek de vrijheid van moeiteloos bewegen met onze selectie loop- en transferhulpmiddelen. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare wandelstok, een flexibele rollator of een praktische transferplank, bij Hulpmiddelen voor Ouderen hebben we de oplossingen die uw mobiliteit een boost geven. Onze hoogwaardige hulpmiddelen zijn ontworpen voor gebruiksgemak en comfort, waardoor u veilig en zelfverzekerd kunt navigeren door elke dag. Investeer vandaag in uw mobiliteit en geniet van een actiever, onafhankelijker leven.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 190

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 190

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Andere hulpmiddelen die ons assortiment aanbiedt zijn Loop- en transferhulpmiddelen. Deze hulpmiddelen zorgen ook voor een betere mobiliteit bij ouderen. Wij hebben verschillende loop- en transferhulpmiddelen beschikbaar, waaronder krukken, looprekken, wandelstokken en trippelstoelen.

Een veelvoorkomend hulpmiddel zijn krukken. Krukken helpen met het lopen of de balans bewaren. Het ondersteund beide armen en help het verminderen van het risico op valpartijen. Wij hebben verschillende krukken beschikbaar, waaronder een dubbelkruk, een enkel kruk, een kniekruk of een kruk met zitting.

Naast krukken hebben wij ook wandelstokken in het assortiment. Een wandelstok biedt ondersteuning aan één arm en helpt bij balans en mobiliteit. De wandelstokken in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Een wandelstok die u kunt opvouwen, een wandelstok met een zitje of een wandelstok met een gekruld handvat. Voor ieder een gepaste wandelstok.

Een ander alternatief voor krukken is een looprek. Deze zijn speciaal ontworpen om extra balans en ondersteuning te bieden waar nodig. Het risico op vallen wordt verkleind en de looprekken zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Tot slot laten wij u ook nog weten over onze trippelstoelen. Deze stoelen zijn een speciaal soort loop- en transferhulpmiddelen die speciaal wordt ontworpen voor mensen die moeite hebben met lopen of balans. Trippelstoelen bieden ondersteuning aan beide armen en hebben vaak een zitje, waar de gebruiker op kan zitten wanneer hij of zij moe wordt.