• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Overige Braces en bandages

Ontdek Verlichting en Ondersteuning: Onze Gespecialiseerde Bandages voor Hielspoor en Blessures!

Of je nu kampt met hielspoor, een sleutelbeenblessure, liesbreuk, of navelbreuk, wij hebben de oplossing. Onze speciaal ontworpen bandages bieden gerichte ondersteuning en comfort, waardoor je pijn verlicht wordt en het herstel wordt versneld. Lees verder om te ontdekken hoe onze bandages jou kunnen helpen bij een snelle terugkeer naar een actieve levensstijl.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
 1. Orliman Fastitech Hielspoor - Dagspalk

  Vanaf € 39,95
 2. Orliman Fastitech Hielspoor - Nachtspalk

  Vanaf € 78,45
 3. DonJoy Aircast Podalib - Klapvoetbrace

  Vanaf € 64,45
 4. Orliman schouderimmobilisator blauw

  Vanaf € 35,95
 5. Sleutelbeenbandage

  Vanaf € 37,55
 6. Orliman siliconen hiel cup mediaal

  Vanaf € 34,45
 7. Orliman siliconen hiel cup centraal

  Vanaf € 34,45
 8. Orliman silicone hiel cup

  Vanaf € 24,45
 9. Liesbreukband - enkelzijdig

  Vanaf € 75,45
 10. Liesbreukbandage - dubbelzijdig

  Vanaf € 77,95
 11. Navelbreukbandage - wit

  Vanaf € 82,50
 12. Ventilerende Rechthouder

  Vanaf € 40,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Verlichting en Ondersteuning voor Hielspoor en Blessures met Onze Speciale Bandages!

Ontdek de oplossingen voor hielspoor en de ideale ondersteuning bij sleutelbeen-, lies- en navelbreuken met onze gespecialiseerde bandages!

Hielspoor: Verlicht Pijn, Stap voor Stap Hielspoor kan een belemmering vormen voor jouw dagelijkse activiteiten. Onze speciale hielspoorbandages bieden gerichte compressie en ondersteuning, waardoor pijn wordt verlicht en het genezingsproces wordt versneld. Geniet van comfort en mobiliteit terwijl je werkt aan een actieve levensstijl.

Sleutelbeenbandage: Helpt bij Sneller Herstel Een sleutelbeenblessure kan pijnlijk en beperkend zijn. Onze sleutelbeenbandages zijn ontworpen om stabiliteit te bieden, waardoor het sleutelbeen effectief wordt ondersteund tijdens het genezingsproces. Verlicht ongemak en bevorder een optimale genezing met onze comfortabele en verstelbare bandages.

Liesbreukbandage: Stabiliteit en Comfort voor Snelle Terugkeer naar Activiteiten Een liesbreuk kan veel ongemak veroorzaken, maar onze liesbreukbandages zijn er om te helpen. Met aangepaste ondersteuning en compressie bevorderen ze een snelle genezing en helpen ze je terug te keren naar jouw normale activiteiten. Ervaar het comfort en de stabiliteit die je nodig hebt tijdens het herstelproces.

Navelbreukbandage: Bescherming en Ondersteuning voor Delicate Gebieden Navelbreuken vereisen speciale zorg, en onze navelbreukbandages bieden precies dat. Met aangepaste ondersteuning en compressie zorgen ze voor bescherming van het gevoelige gebied en bevorderen ze een effectief herstel. Ontdek het comfort en de gerichte ondersteuning die onze bandages bieden voor navelbreukpatiënten.

Waarom kiezen voor Onze Bandages?

 1. Doeltreffende Ondersteuning: Gerichte compressie voor specifieke blessures.
 2. Verstelbaar en Comfortabel: Pas de bandages aan voor een perfecte pasvorm en ervaar langdurig comfort.
 3. Sneller Herstel: Versnel het genezingsproces en keer sneller terug naar jouw normale activiteiten.

Kies voor verlichting en ondersteuning met onze hielspoorbandages, sleutelbeenbandages, liesbreukbandages en navelbreukbandages. Investeer in jouw welzijn en ontdek hoe onze gespecialiseerde bandages het verschil kunnen maken in jouw hersteltraject. Bestel vandaag nog!