Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Nekbraces voor Stabiliteit en Comfort

Ontdek de perfecte balans tussen stabiliteit en comfort met de nekbraces van Hulpmiddelen voor Ouderen. Of je nu herstelt van een blessure of preventieve ondersteuning zoekt, onze aanpasbare nekbraces bieden de optimale oplossing. Ademend ontwerp, anatomische pasvorm en duurzaamheid maken ze ideaal voor langdurig dragen. Kies voor deskundig advies, hoogwaardige materialen en veelzijdige nekondersteuning.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Optimale Ondersteuning en Comfort: Onze Nekbraces

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen begrijpen we de cruciale rol die een nekbrace speelt bij het bieden van stabiliteit en comfort aan de nek. Ontdek onze uitgebreide collectie nekbraces, zorgvuldig ontworpen om te voorzien in de specifieke behoeften van jouw nekgezondheid.

  1. Aanpasbare Ondersteuning: Onze nekbraces bieden aanpasbare ondersteuning, zodat je de mate van stabiliteit kunt afstemmen op jouw individuele behoeften. Of het nu gaat om herstel na een blessure of preventieve ondersteuning, wij hebben de juiste oplossing.

  2. Ademend Design: Gemaakt van ademende materialen, zorgen onze nekbraces voor comfort zonder oververhitting. Draag ze gedurende langere periodes met vertrouwen, wetende dat ventilatie een prioriteit is.

  3. Anatomische Pasvorm: Onze nekbraces zijn ontworpen met oog voor anatomie, zodat ze perfect aansluiten op de contouren van de nek. Geniet van een nauwsluitende pasvorm die comfortabel blijft, zelfs tijdens beweging.

  4. Herstel en Preventie: Of je nu herstelt van een blessure of preventieve maatregelen neemt, onze nekbraces bieden de juiste ondersteuning. Ze helpen bij het stabiliseren van de nek, verminderen van pijn en voorkomen van verdere letsel.

Waarom Hulpmiddelen voor Ouderen?

  • Deskundig Advies: Onze specialisten staan klaar om persoonlijk advies te geven, zodat je de juiste nekbrace kunt kiezen op basis van jouw specifieke behoeften.

  • Comfort en Duurzaamheid: Wij geloven in het bieden van comfortabele oplossingen die lang meegaan. Onze nekbraces combineren hoogwaardige materialen met duurzaamheid.

  • Veelzijdig Assortiment: Naast specifieke nekbraces voor herstel bieden we ook preventieve nekondersteuning voor dagelijks gebruik.

Investeer vandaag nog in optimale nekondersteuning met Hulpmiddelen voor Ouderen. Welkom bij de plek waar comfort, stabiliteit en gezondheid samenkomen voor een zorgeloos leven.