Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Comfortabele Polsbraces voor Pijnvrij Leven

Ervaar comfort en ondersteuning met onze selectie polsbraces bij Hulpmiddelen voor Ouderen. Of je nu herstelt van een blessure of preventieve zorg zoekt, onze polsbraces bieden aanpasbaar comfort, bevorderen herstel en laten je met vertrouwen bewegen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Sterke Ondersteuning voor Jouw Pols - Ontdek Onze Polsbraces

Bij Hulpmiddelen voor Ouderen begrijpen we het belang van gezonde polsen voor jouw dagelijkse activiteiten. Verken onze uitgebreide selectie hoogwaardige polsbraces, ontworpen om stabiliteit te bieden, pijn te verlichten en herstel te bevorderen.

  1. Aanpasbare Comfort: Onze polsbraces zijn ontworpen voor aanpasbaar comfort, zodat je de mate van ondersteuning kunt kiezen die past bij jouw behoeften. Ervaar een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens langdurig gebruik.

  2. Herstel en Preventie: Of je nu herstelt van een blessure of preventieve zorg zoekt, onze polsbraces zijn effectief in het verminderen van pijn en ondersteunen een gezonde polsbeweging.

  3. Beweeg Met Vertrouwen: Stap met vertrouwen in jouw dagelijkse activiteiten met onze polsbraces die bewegingsvrijheid behouden terwijl ze tegelijkertijd de benodigde ondersteuning bieden.

Waarom Hulpmiddelen voor Ouderen?

  • Expert Advies: Onze experts staan klaar om persoonlijk advies te geven, zodat je de juiste polsbrace vindt die past bij jouw situatie.

  • Topmerken voor Betrouwbare Kwaliteit: Wij bieden polsbraces van gerenommeerde merken, zorgvuldig geselecteerd voor hun betrouwbare kwaliteit en effectiviteit.

  • Comfortabel Leven, Pijnvrij Bewegen: Met [Jouw Bedrijfsnaam] kies je voor een comfortabel leven met pijnvrij bewegen, dankzij onze hoogwaardige polsbraces.

Geef jouw polsen de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben met de polsbraces van Hulpmiddelen voor Ouderen. Welkom bij de plek waar comfort en gezondheid samenkomen voor jouw welzijn.