Tijdelijke winkelsluiting! Helaas is onze winkel door omstandigheden deze week gesloten. De webshop blijft open! Uw bestellingen worden zoveel als mogelijk op normale manier verwerkt. Vandaag besteld = vandaag geleverd is deze week niet mogelijk. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons een e-mail sturen naar info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. Uw e-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord. Onze excuses voor het ongemak!
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Verstelbaar bedhek

SKU#: PR60231
SKU
PR60231
€ 189,95
Dit verstelbare bedhek is op 2 manieren te gebruiken, als handgreep om gemakkelijk in en uit bed te stappen en als bedhek ter voorkoming van valpartijen. Vanuit bed is het bedhek gemakkelijk uit te schuiven naar 86 en 107 cm.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Verstelbaar bedhek


Verstelbaar bedhek

Verstelbaar bedhek voor ouderen en minder valide. Dit verstelbare bedhek is op twee manieren te gebruiken; als handgreep om makkelijk in en uit bed te stappen en als bedhek ter voorkoming van valpartijen. Vanuit bed is het bedhek gemakkelijk uit te schuiven naar 86 en 107 cm. Het bedhek kan aan beide zijden van het bed bevestigd worden. Het bedhek kan ook naar beneden geklapt worden. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek aan het bed te bevestigen.

Inclusief handige opbergtas, die over het bedhek te schuiven is. Dit bedhek is ook geschikt voor boxsprings en spiraalbodems.

</ br> Afmeting:

    • * Breedtes: 66 cm, 68 cm en 107 cm
    • * Hoogte vanaf matrasbodem: 58 cm
    • * Hoogte bedhek naar beneden geklapt: 47 cm