• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Saljol - Page binnenrollator - trippelstoel en opstahulp - all in one

Levertijd: 2-5 werkdagen
SKU#: 4058789008348-1
SKU
4058789008348-1
Vanaf € 528,00
Of € 16,93 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.
Dit is een stabiele binnenrollator die kan worden gebruikt als mobiele leuning of als trippelstoel. Dankzij de zwenkwielen kan de rollator dicht om u heen bewegen en ondersteuning geven in elke binnensituatie. Met de beschikbare accessoires kan hij aan uw wensen worden aangepast en kunt u hem onder andere gebruiken als serveerwagen of nachtkastje. De standaardversie van deze rollator voor binnenshuis bevat een zitting die kan worden verwijderd als deze niet nodig is. Dit product wordt vanuit Duitsland verzonden, u ontvangt het binnen drie tot vijf werkdagen.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Saljol - Page binnenrollator - trippelstoel en opstahulp - all in one


De Saljol Page binnen rollator en trippelstoel is een zeer innovatief product. De rollator heeft een strak design en is bij het ontwerpen zeer goed over nagedacht. De binnen rollator heeft zeer sterke handremmen, is zeer stabiel, zo stabiel dat u zich zijwaarts omhoog kunt trekken aan de rollator en op meerdere punten onder en boven vast kunt pakken. Het compacte design in combinatie met  de 4 zwenkwielen zorgen ervoor dat u om uw eigen as kunt draaien en zeer compact kunt voort bewegen in en rondom huis. Het ergonomische design zorgt voor de optimale loop en zithouding en helpt u bij de dagelijkse bezigheden. Zo is de rollator bijvoorbeeld eenvoudig zeer dicht op de toilet te lopen, als dienblad bij uw stoel te gebruiken en zeer eenvoudig om u op aan omhoog te trekken als u bijvoorbeeld op uw knieën in de tuin zit of gevallen bent.

Saljol Page Binnenrollator En Trippelstoel

De Saljol Page is de binnenhuis rollator en trippelstoel van dit moment als u kiest voor optimale veiligheid, deze is ook niet te vergelijken met andere binnenhuis rollators qua stabiliteit en stevigheid en is de beste rollator voor binnen die verkrijgbaar is . Deze unieke rollator is in 3 maten verkrijgbaar , voor de maten kijkt u in de onderstaande tabel.

 

 

 

Stabiliteit En Wendbaarheid Van De Saljol Page Binnenrollator En Trippelstoel

De zeer goede stabiliteit van de Saljol binnen rollator en trippelstoel zorgt ervoor dat u optimale stabiliteit heeft en ook u kunt optrekken aan de rollator ook al staat deze zijwaarts. Doordat de rollator laag en hoog is vast te pakken is dit zeer ideaal met opstaan van het toilet, als u bijvoorbeeld op uw knieën in de tuin zit of als u onverhoopt bent gevallen . De 4 zwenkwielen zorgen ervoor dat u zeer stabiel loopt maar zeer compact kunt draaien zoals vaak in huis nodig is . Gebruikt u de rollator als binnen rollator kunt u de achterste wielen ook alleen recht laten rijden .

 

Remmen En Handvatten Van De Saljol Page Rollator

De Saljol Page heeft een lange duwstang die u kunt vastpakken hoe u dit zelf prettig vind , onder de handvatten zitten twee handremmen waarmee u de rollator kunt remmen onder het rijden of op de parkeerrem kunt zetten. De kabels van de remmen zitten netje weggewerkt in het frame zodat u hier niet achter kunt blijven haken.

 

Remmen op de wielen

Ook op de wielen zitten twee extra parkeer remmen die u met de voet kunt bedienen. Teven dienen deze remmen om de achterwielen in de zwenkstand te zetten of just niet. Met 1 klik op de rem klikt het wiel vast en kan deze niet meer zwenken, klikt u hem door dan gaat deze op een extra parkeerrem , zeer handig als u de rollator ook als trippelstoel gebruikt en zo veilig mogelijk wilt opstaan.

 

 

Saljol Page Binnen Rollator Gemakkelijk Op Het Toilet

De Saljol Page binnenhuis rollator is door zijn ontwerp en uitmuntende stabiliteit en stevigheid ook zeer geschikt om op het toilet te gebruiken, zowel staan als zittend past deze goed over het toilet en helpt u bij het opstaan en gaan zitten.

Opties Van De Saljol Page Binnen Rollator

De Saljol Page word standaard geleverd met de plank die in het midden van de rollator kunt bevestigen om te gaan zitten of spullen op te vervoeren. Deze kan op verschillende posities worden geplaatst zodat u met lopen hier geen last van heeft en maximale loop ruimte heeft. Ook kan de plank in combinatie met het dienblad een trechter vormen onder de rollator zodat u groter items hier tussen kunt doen of kunt stapelen zonder dat het eraf valt.

Dienblad

Optioneel kunt u het dienblad van de Page binnen rollator mee bestellen. Deze is zeer handig aangezien de Page rollator zo is ontworpen dat deze met het dienblad over tafels heen gezet kan worden. Of makkelijk als bijzet tafel te gebruiken is.

 

Afneembare zitting met koudschuim vulling

Zit u veel op de rollator of gebruikt u hem veel als trippelstoel ? Dan is het prettiger een verdikt kussen met een koudschuim vulling op de rollator te plaatsen zodat deze stevig en comfortabel zit en u de juiste ondersteuning bied.

 

Rugleuning kussen

Het frame van de rollator dient als rugleuning als u zit. Voor sommige mensen is dit te hard en niet altijd even prettig, vooral niet als u veel en langer op de rollator zit of deze als trippelstoel gebruikt. Daarom is er een rug kussen beschikbaar die u om het frame van de rollator kunt ritsen en die comfortabel en zacht aanvoelt in de rug.

Tasje

Wilt u binnen graag wat spullen in een tasje op de rollator vervoeren dan kan dit eenvoudig met de extra tas. Deze is eenvoudig op de rollator te klikken en er weer af te halen.

 

Bovenstaande opties kunt u kiezen bij bestelling van de Sajol Page binnenrollator.

 

Specificaties

 • Merk: Saljol
 • Type: Page binnenrollator en trippelstoel
 • Kleur: Antraciet / Ivoor
 • Materiaal frame: Staal
 • Aanbevolen gebruikerslengte: Maat L : 170 - 200 cm, Maat M : 150 - 180 cm, Maat S : 135 - 165 cm
 • Maximaal Gebruikersgewicht: 150 Kg
 • Gewicht: 201g
 • Lengte: 51 cm
 • Breedte: 56 cm
 • Zithoogte: Maat L : 58 cm, Maat M : 55 cm, Maat S : 52 cm
 • Hoogte Handvatten: Maat L : 92 cm, Maat M : 86 cm, Maat S : 80 cm
 • Loop Breedte: 43 cm
 • Zitplank / transportplank: Standaard meegeleverd
 • Dienblad: Optioneel
 • Extra Comfort Kussen: Optioneel
 • Tasje tussen de armleuning: Optioneel
 • Rugleuning kussentje: Optioneel

 

Meer informatie
Levertijd 2-5 werkdagen