• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Saljol Allround Rollator - Met Grote Wielen

Levertijd: 2-5 werkdagen
SKU#: al54
SKU
al54
Vanaf € 489,00
Of € 15,68 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Saljol Allround Rollator - Met Grote Wielen


Waarom een aluminium rollator?

Door het robuuste materiaal en de grote voorwielen loopt u stabiel en stevig door stad en land. En door meer dan 30 reflectoren bent u goed zichtbaar voor anderen in het donker. Zo gaat u veilig en comfortabel op pad.

De rollator weegt 6,4 kg, waardoor u hem eenvoudig meeneemt. Door een breedte van 61 cm is de rollator gemakkelijk door smalle hallen of andere ruimtes te manoeuvreren.

De standaard zithoogte is 62cm maar de rollator is ook leverbaar in zithoogte 54cm.

 

Ga eropuit met de aluminium rollator

Een dagje weg of een wandeling in het bos is eenvoudig met de aluminium rollator. Ingeklapt is de rollator maar 21 cm breed waardoor het loophulpmiddel gemakkelijk in de achterbak van een auto past. Eenmaal op bestemming klapt u de rollator ook weer eenvoudig uit.

Door de extra grote voorwielen rijdt u met gemak over hobbelige ondergronden. Een stad bezoeken, waarbij u over straten met kinderkopjes loopt, of wandelen door het bos is met de aluminium rollator eenvoudig. Niet alleen de wielen zorgen voor meer rijcomfort, ook de handvaten van kurk TPE zorgen ervoor dat de schokken van de ondergrond worden gedempt. Tevens zorgt kurk TPE er ook voor dat de handvaten hitte-absorberend en anti-slip zijn.

 

 
 

Ook met één hand te bedienen

Mocht u één hand gebruiken om te remmen, is de rollator van tweehandige naar eenhandige rem te maken. Door de bijgeleverde langere remkabel is de rollator zo te monteren dat u met het inknijpen van één remhendel beide achterwielen afremt.

 

 

 

Veilig remmen en comfortabel zitten

Met de gemakkelijk bereikbare handremmen kunt u snel en veilig remmen. U remt door de remhendel in te knijpen. Wanneer u op de rollator wilt gaan zitten, drukt u de remhendel naar beneden toe. Dit activeert de parkeerrem en voorkomt dat de rollator wegrolt op een oneffen ondergrond.

Wanneer u onderweg even wilt zitten en rusten, kan dat comfortabel op de rollator. Door het zitje en de rugleuning, die los verkrijgbaar is, kunt u comfortabel op de rollator plaatsnemen. Door de armleuning van kurk TPE kunt u met uw armen steunen op het hitte-absorberende oppervlak.

 
 

Drempelhulp en tas

Met de drempelhulp, die zich naast de achterwielen van de rollator bevindt, gaat u gemakkelijk een stoeprand of drempel over. U zet uw voet op de drempelhulp, trekt de rollator naar u toe en de voorwielen van de rollator komen omhoog waardoor u het over de drempel kunt rijden. Zo gaat u een drempel over zonder de rollator op te tillen en houdt u dus de ondersteuning van de rollator.

Het design van het frame en de elegante kleur Pearl Grey maken de rollator een eyecatcher. De nettas past in dit design en kan tot 5 kg dragen.

 

 
 
 
 
**Rugband op de foto niet inbegrepen
Meer informatie
Levertijd 2-5 werkdagen