• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Rollator - Carbon Ultralight

SKU#: 564352
SKU
564352
Vanaf € 668,00
Of € 21,42 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Rollator - Carbon Ultralight


 

Carbon Ultralight rollator: ultra licht, ergonomisch en modern

 

Het is nooit te laat voor reizen of voor wandelingen in het park. De Carbon Ultralight is de lichtste rollator ter wereld. Daardoor maakt deze rollator het mogelijk om je overal naartoe te verplaatsen. De rollator is gemakkelijk in gebruik. Ook transport is geen probleem met deze lichtgewicht rollator. Het Deense design zorgt ook nog eens voor een strak uiterlijk.

 

Een mooie rechte houding dankzij deze lichtgewicht rollator

 

De Carbon Ultralight weegt 4,8 kg. Dit maakt de rollator zeer gemakkelijk om te gebruiken en te vervoeren. De lichtgewicht rollator is vervaardigd uit een carbon vezels kader, wat zorgt voor extra stevigheid. Dankzij de handgrepen die naar voren zijn gericht loopt u rechter met deze rollator en vermijdt u rugklachten. Het zachte rubber van de PUR banden bieden comfort en vangen de schokken op. Een eenvoudig knopsysteem zorgt ervoor dat u de handgrepen in hoogte kunt verstellen.  Zowel voor het design als voor de veiligheid zijn de remkabels in het frame van de rollator verborgen.

 

Carbon Ultralight lichtgewicht rollator kopen

 

De Carbon Ultralight rollator is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en beige. U kunt daarnaast kiezen uit een standaard model met een zitbreedte van 42 cm en een breed model met een zitbreedte van 47 cm.

Komen de handvatten niet hoog genoeg? U kunt altijd extra lange kabels bestellen zodat de handvatten hoger kunnen:

  • Verlengt de handgreephoogte met 2 gaten in stappen van 2 cm, een totale toename van 4 cm
  • Ook de laagst mogelijke stand van de handgreep neemt toe met 4 cm want de handgreep kan niet in de 2 laagste standen worden geplaatst
  • De maximale belasting wordt teruggebracht tot 110 kg als de handgreep in de 2 hoogste standen staat.