Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Rollator - Carbon Overland- Lichte en elegante rollator met luchtbanden

SKU#: Overland
SKU
Overland
Vanaf € 744,00
Of € 23,85 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Rollator - Carbon Overland- Lichte en elegante rollator met luchtbanden


Carbon Overland Rollator: Elegant en ergonomisch

 

De lichtste rollator ter wereld is nu ook beschikbaar met luchtbanden. Met een totaalgewicht van 6,7 kg en zachte luchtbanden is de Carbon Overland een rollator die jou zeer comfortabel over oneffen terreinen laat wandelen. Dit zorgt ervoor dat je de rollator niet meer moet sleuren of soms zelfs moet dragen wanneer de weg te hobbelig of zanderig wordt. Een ander pluspunt is dat de ergonomische handvaten, die er tevens voor zorgen dat je meer rechtop wandelt, tot 95 cm hoogte ingesteld kunnen worden. De Carbon Overland kan een maximum gebruikersgewicht van 150 kg dragen. 

  • Lichte rollator
  • Mooi en modern design
  • Zeer wendbaar
  • Gemakkelijk plooibaar

 

Uitgerust met een zitting en geleverd met een handige tas

 

De Carbon Overland is zeer wendbaar dankzij de kogellagers in de voorwielen en kan eenvoudig ingeklapt worden door de zitting omhoog te heffen. Een Daypack Bag wordt standaard meegeleverd. Als je tussendoor graag even wilt rusten, kan dat gerust op het duurzaam en waterafstotend zitje. 

 

De veelzijdige Carbon Overland is beschikbaar in de kleuren bruin en groen.

 

Specificaties

Gewicht: 6,7 kg
Lengte: 73 cm
Breedte: 66 cm
Breedte zitting: 47 cm
Hoogte handgrepen: 85,5 - 95 cm
Hoogte zitting: 61 cm
Diameter wielen: 25 cm
Maximum belasting: 150 kg
Diepte zitting: 20 cm