Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Potopener

SKU#: PR63023
SKU
PR63023
€ 36,95
Comfortabele potopener met Norco Big-Grip. Handvat om vaste deksels zonder moeite te openen. Het handvat heeft een flexibele anti-slipgreep voor het opendraaien van potten en flessen.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Potopener


Comfortabele potopener met Norco Big-Grip Handvat om vaste deksels zonder moeite te openen. Het handvat heeft een flexibele anti-slipgreep voor het opendraaien van potten en flessen. Twee metalen stroken met tandrandjes zorgen voor een makkelijke verwijdering van doppen die variëren van 13 tot 95 mm.