• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Huur de Kniestep Orthomate

Levertijd: 1-2 werkdagen
SKU#: KS01verhuur
SKU
KS01verhuur
€ 0,00

Ontdek de Voordelen van de Kniestep Orthomate voor Onderbeenblessures!

Heeft u een blessure aan het onderbeen en mag u uw been niet belasten? De Kniestep Orthomate biedt de perfecte oplossing! Maak u geen zorgen over overbelaste handen, polsen en schouders. Met de Kniestep kunt u zelfstandig en moeiteloos mobiel zijn, zonder gedoe met krukken of afhankelijkheid van anderen.

Dankzij de vier wielen is de Kniestep Orthomate stabiel en ideaal voor buitengebruik. Het stuur en de kniesteun zijn eenvoudig zonder gereedschap aan te passen aan uw wensen. Daarnaast beschikt de Kniestep Orthomate over een handrem en een handig mandje voor uw benodigdheden. Het apparaat is gemakkelijk in te klappen, waardoor het probleemloos in de kofferbak past voor onderweg.

Bij uw Kniestep wordt een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing geleverd, zodat u snel en eenvoudig aan de slag kunt met uw nieuwe mobiliteitshulpmiddel.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Huur de Kniestep Orthomate


Ontdek De Vrijheid van de Kniestep Orthomate

Ervaart u belemmeringen in mobiliteit en overweegt u een alternatief voor de traditionele kniekruk? De Kniestep Orthomate biedt een uitstekend alternatief, geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis. Dit hulpmiddel volgt hetzelfde principe als de kniekruk maar is bijna voor iedereen met onderbeenletsel geschikt.

Comfortabele Mobiliteit

De Kniestep is ontwikkeld om te assisteren tijdens uw herstelperiode zonder druk op polsen of schouders. Door de kracht op uw geblesseerde been te concentreren, ontziet het uw goede been. Het is stabiel, voorzien van een comfortabele kniesteun, een stuur met handrem, en een handig mandje voor uw spullen. De hoogte van de kniesteun en het stuur zijn zonder gereedschap aanpasbaar aan uw wensen.

Veilig en Wendbaar

Met een inklapbaar stuur is de Kniestep eenvoudig op te bergen in de kofferbak voor uitstapjes. Waarom nog worstelen met krukken of een rekje? De Kniestep biedt veilige en moeiteloze mobiliteit. We zijn ervan overtuigd dat u, na het proberen van de Kniestep, nooit meer voor krukken zou kiezen tijdens uw revalidatie.

 

Ben ik Geschikt voor de Kniestep Orthomate?

Om te bepalen of de Kniestep Orthomate geschikt is voor u, moet u voldoen aan de volgende lichamelijke eisen:

 • U heeft letsel aan één been, terwijl het andere volledig functioneel is.
 • Het letsel bevindt zich lager dan het midden van het onderbeen.
 • U kunt uw knie van het geblesseerde been minimaal 90 graden buigen voor goede ondersteuning.
 • Uw gewicht is maximaal 159 kg.
 • Uw lengte valt tussen 148 cm en 192 cm.

 

De Kniestep kan worden gebruikt in combinatie met gips of een walker. Raadpleeg uw arts als u twijfelt over het gebruik van dit hulpmiddel. Voor binnen gebruik adviseren wij de Kniestep Strideon, terwijl de Kniestep Orthomate meer geschikt is voor buitengebruik. Als u de trap op wilt, kan de kniekruk een betere keuze zijn.

 

Specificaties:

 • 4 luchtbanden
 • Zowel voor linker als rechterbeen te gebruiken
 • Handrem, met parkeerfunctie
 • In hoogte verstelbaar stuur en kniesteun
 • Zonder gereedschap in te stellen
 • Stuur makkelijk in te klappen
 • Max. gebruikersgewicht 159 kg
 • Geschikte lengte gebruiker: 148 cm – 192 cm 
 • Afmetingen:

         Hoogte stuur: 81 cm – 107 cm

         Breedte: 41 cm

         Lengte: 80 cm

         Gewicht: 11,4 kg

 

De huurperiode gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket door u is ontvangen. Eventuele vertraging door de bezorgdienst heeft dus geen invloed op uw huurperiode. *minimale huurperiode = 2 weken

 

Wanneer moet ik mijn bestelling retour sturen?

Wij verwachten het product binnen 2 werkdagen na het einde van de huurperiode retour. Als dit niet lukt laat dit ons dan weten, de huurperiode blijft namelijk doorlopen als wij niet weten waar het product blijft. 

U bent er verantwoordelijk voor dat het product bij een PostNL punt of een andere servicepunt zoals DHL of GLS gebracht wordt. U kunt op aanvraag een retourlabel aanvragen bij ons voor een huurperiode korter dan 4 weken. De kosten voor een retourlabel bedragen €7,50. U betaald deze kosten online bij het aanmaken van een label. Wij hebben geen ophaalservice. 

Retouradres:

Kniestep.nl

Schaapherderweg 1B

2988 CK Ridderkerk

 

Bij vragen kunt u ons een e-mail sturen naar info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl

 

Orthomate uitpakken:

 

Orthomate in elkaar zetten:

 

Klaarmaken voor terugsturen:

Meer informatie
Levertijd 1-2 werkdagen
Linksboven Verhuur