• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Huur de Kniestep Orthomate

SKU#: KS01verhuur
SKU
KS01verhuur
€ 22,50
Heeft u een onderbeenblessure waardoor u niet of niet volledig op uw been mag belasten? Dan is de Kniestep Orthomate iets voor u! Geen overbelasting van handen, polsen en schouders. Niet springen met krukken of afhankelijk van mensen om u heen. Met de kniestep bent u zelfstandig en weer mobiel! Dankzij de 4 wielen is het een stabiel hulpmiddel en is hij ook voor buiten prima geschikt. Het stuur en de kniesteun zijn zeer eenvoudig op uw gewenste hoogte in te stellen, zonder gereedschap! De Kniestep Orthomate beschikt over een handrem en een handig mandje om wat spullen mee te nemen. Hij is zeer makkelijk in te klappen zodat ze de kofferbak in kunnen als u even mee op pad wil. U krijgt een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing meegestuurd met uw kniestep.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Huur de Kniestep Orthomate


Wilt u meer vrijheid en zelfstandigheid en denkt u dat u niet geschikt bent voor de kniekruk, dan is de kniestep iets voor u. Zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. De kniestep is een hulpmiddel met hetzelfde principe als de kniekruk maar bijna voor iedereen met een onderbeenletsel geschikt. De kniestep is ontwikkeld om u te helpen in de tijd dat u met uw blessure zit. U heeft met de kniestep geen druk op uw polsen of schouders. Uw goede been wordt ontzien omdat u gewoon met u knie van het geblesseerde been de kracht kan dragen. Het is een heel stabiel hulpmiddel met een comfortabele kniesteun, een stuur met een handrem en een heel handig mandje om spullen mee te nemen. De kniesteun en het stuur zijn te verstellen naar uw wensen. Allemaal in te stellen zonder gereedschap. U kunt ook heel makkelijk het stuur inklappen zodat de kniestep zo in de kofferbak kan als u er even uit wil. Waarom nog tobben met krukken of een rekje. Met de kniestep bent u veiliger en makkelijker mobiel. Wij zijn overtuigd dat als u de kniestep probeert u nooit meer met krukken gaat revalideren. De enige vereisten voor het gebruik van de kniestep is dat u uw knie van het geblesseerde been 90º (haaks) kan buigen zodat u op uw knie kan steunen en u mag niet meer dan 159 kg wegen. Twijfel of u gebruik gaat maken van een kniestep dat zal er niet meer zijn. Mocht u nog vragen hebben dan geven wij u graag advies.

 

 

Om te weten of u geschikt bent om te Kniestep Orthomate te gebruiken moet u voldoen aan onderstaande lichamelijke eisen:

 • Uw letsel is aan 1 been en uw andere been is volledig functioneel
 • Het letsel bevindt zich lager dan het midden van het onderbeen
 • U kunt u knie van het geblesseerde been minimaal 90 graden buigen om goed te kunnen steunen 
 • U gewicht is maximaal 159 kg
 • Uw lengte valt tussen 148 cm en 192 cm 

De kniestep kan gebruikt worden in combinatie met gips of een walker.

Wij adviseren de Kniestep Orthomate als u hem voornamelijk buiten wilt gebruiken. Als u vooral binnen de kniestep wilt gebruiken adviseren wij de Kniestep Strideon. Wilt u ook de trap op kunnen? Dan is de kniekruk beter geschikt.

We willen benadrukken dat de kniestep een hulpmiddel is en geen beleid. Twijfelt u of u van uw arts dit hulpmiddel mag gebruiken, neemt u dan contact op met uw arts.

 

Specificaties:

 • 4 luchtbanden
 • Zowel voor linker als rechterbeen te gebruiken
 • Handrem, met parkeerfunctie
 • In hoogte verstelbaar stuur en kniesteun
 • Zonder gereedschap in te stellen
 • Stuur makkelijk in te klappen
 • Max. gebruikersgewicht 159 kg
 • Geschikte lengte gebruiker: 148 cm – 192 cm 
 • Afmetingen:

         Hoogte stuur: 81 cm – 107 cm

         Breedte: 41 cm

         Lengte: 80 cm

         Gewicht: 11,4 kg

 

De huurperiode gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket door u is ontvangen. Eventuele vertraging door de bezorgdienst heeft dus geen invloed op uw huurperiode. *minimale huurperiode = 2 weken

 

Wanneer moet ik mijn bestelling retour sturen?

Wij verwachten het product binnen 2 werkdagen na het einde van de huurperiode retour gestuurd. Als dit niet lukt laat dit ons dan weten, de huurperiode blijft namelijk doorlopen als wij niet weten waar het product blijft. 

U bent er verantwoordelijk voor dat het product bij een PostNL punt gebracht wordt. Wij hebben geen ophaalservice. 

Bij een huurperiode van 4 weken of langer nemen wij de retourkosten voor onze rekening. U kunt ons om een retourlabel vragen. Dit etiket ontvangt u per e-mail die u op de doos kan plakken. Bij  een huurperiode korter dan 4 weken kunnen wij u ook een retourlabel sturen, de kosten hiervoor zijn €6,95.

 

Orthomate uitpakken:

 

Orthomate in elkaar zetten:

 

Klaarmaken voor terugsturen:

Meer informatie
Linksboven Verhuur