Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Bloeddrukmeter - Microlife BPB3 Comfort incl. IHB/MAM/PC Technologie

SKU#: BPB3COMFORT
SKU
BPB3COMFORT
€ 81,99

De BP B3 Comfort is een klinisch gevalideerde bloeddrukmeter en uitgerust met MAM technologie, voor een automatische drievoudige meting en helpt met Comfort+ voor een aangename drukregeling tijdens het meten.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Bloeddrukmeter - Microlife BPB3 Comfort incl. IHB/MAM/PC Technologie


BP B3 Comfort PC-NEW

 

Geavanceerde bloeddrukmeterinclusief Comfort+ en software

 
MAM_circle IHB Comfort+ PC-connection-circle icon_BPA+_700x700
clinically-tested-ESH

De Microlife BP B3 Comfort PC bovenarm bloeddrukmeter beschikt over IHB, waardoor een onregelmatige hartslag tijdens de meting kan worden opgespoord. Daarnaast classificeert deze bloeddrukmeter de bloeddruk met behulp van de traffic light indicator, waardoor je direct weet of je bloeddrukwaarden goed zijn. Deze bloeddrukmeter beschikt over de MAM functie, waarbij automatisch 3 metingen worden verricht waarvan vervolgens het gemiddelde worden weergegeven.

Deze meter heeft 2x 99 geheugens en heeft daarnaast ook een manchetcontrole systeem, waardoor de meter aangeeft of de manchet zich op de juiste plek op de bovenarm bevindt.

*Op aanvraag meerdere manchet maten verkrijgbaar.

** Standaard manchet M-L (22 - 42cm)

Betrouwbare bloeddrukmeting
Meet je bloeddruk altijd aan dezelfde arm voor de meest betrouwbare meting. Het wordt aanbevolen dat artsen bij een eerste bezoek van een patiënt beide armen meet om de te meten arm te bepalen. De arm met de hogere bloeddruk moet als standaard meetarm worden gebruikt. Daarnaast is het beter om niet vlak voor een meting te eten of te roken, dan is de meting minder betrouwbaar.

IHB
Een Microlife bloeddrukmeter met IHB technologie detecteert een onregelmatige hartslag gedurende een bloeddrukmeting, waardoor de bloeddrukmetingen betrouwbaar blijven. Indien de hartslag onregelmatig is ziet u aan het einde van de meting het IHB symbool.

MAM
In MAM modus worden 3 metingen automatisch gestart en het resultaat wordt dan automatisch geanalyseerd en weergegeven. Omdat de bloeddruk variabel is, is een drievoudige meting betrouwbaarder dan een enkele meting. 

Datageheugen
Deze bloeddrukmeter heeft ruimte voor 2x 99 metingen. De metingen worden automatisch opgeslagen.

Opgeslagen waarden
Schakel eerst de lock-schakelaar naar de 'ontgrendelen' positie. Door vervolgens op de M-knop te drukken (wanneer het apparaat is uitgeschakeld) kun je de opgeslagen metingen bekijken. Eerst zal het gemiddelde van alle waarden worden getoond. Vervolgens wordt de laatst opgeslagen meting weergegeven. Als je daarna op de plus- of min knop drukt kun je andere opgeslagen waarden zien. Als je vervolgens weer op de M-knop drukt, sluit je de geheugenmodus af. 

Batterij bijna leeg indicator
Wanneer de batterijen ongeveer ¾ verbruikt zijn zal het batterijsymbool gaan knipperen zodra je de bloeddrukmeter aanzet. Het apparaat zal alsnog een betrouwbare meting doen, maar je moet wel zo snel mogelijk de batterijen vervangen.

 

Kenmerken

De BP B3 Comfort PC bovenarm bloeddrukmeter beschikt over IHB, voor het detecteren van een onregelmatige hartslag tijdens de meting. Daarnaast classificeert deze bloeddrukmeter de bloeddruk met behulp van de traffic light indicator, waardoor je direct weet of je bloeddrukwaarden goed zijn. Deze bloeddrukmeter beschikt over de MAM functie, waarbij automatisch 3 metingen worden verricht waarvan vervolgens het gemiddelde worden weergegeven.
Deze meter heeft 2x 99 geheugens en heeft daarnaast ook een manchetcontrole systeem, waardoor de meter aangeeft of de manchet zich op de juiste plek op de bovenarm bevindt.

 

icon_ihb

IHB technologie
Vroegtijdig een onregelmatige hartslag detecteren tijdens een bloeddrukmeting
 
 
MAM
MAM technologie
Automatisch 3 opeenvolgende metingen aanbevolen door artsen
 
PC-connection
PC connectie en software
Verzend de gegevens met een USB kabel via de PC naar de BP Analyzer+ software
 
clinically-tested-ESH
Klinisch Gevalideerd
Nauwkeurige bloeddrukmetingen en klinisch gevalideerd volgens de ESH/AAMI protocol ISO81060-2:2013.
 
 
icon_BPA+_700x700
BP Analyzer+ Software
Analyseer eenvoudig de bloeddrukwaarden via PC
 
 
icon_USB_gray
Micro USB kabel meegeleverd
Voor het verzenden van de gegevens van de BP B3 bloeddrukmeter naar de PC