• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Maandelijkse Archieven: November 2020

  1. Lichtgewicht rollators onder €200

    Een lichtgewicht rollator is een prachtige rollator en de prijzen tussen rollators verschillen enorm. Zo zijn carbon rollators vaak relatief duur, maar een mooi alternatief hiervoor is een aluminium rollator. Eg sterk en licht, maar een fractie van de prijs. Wij hebben de 3 top lichtgewicht rollators geselecteerd onder de €200.

    Rollator Neptune - €199,95

    De nieuwe Neptune rollator is een lichtgewicht design rollator met een moderne uitstraling en weegt 7,1kg. Door de zachte wielen kan zowel binnen als buiten comfortabel over iedere ondergrond gereden worden. De rollator is eenvoudig zijwaarts op te klappen waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt. Bekijk de Neptune rollator.

    Rollator MultiMotion Light - €179,-

    De MultiMotion Light is een lichtgewicht rollator met e

    Lees meer
  2. De voordelen van een lichtgewicht rollator

    De lichtgewicht rollator wordt steeds populairder en een lichtgewicht rollator kent dan ook veel voordelen. Waarom zou u voor een lichtgewicht rollator moeten kiezen? In dit blog zetten wij alle voordelen van een lichtgewicht rollator voor u op een rij.

    Wat is een lichtgewicht rollator?

    Wat iemand zwaar of licht vindt, verschilt natuurlijk per persoon. In het algemeen worden zwaardere rollators gezien als minder wendbaar en kunnen ze zwaar voor de rug zijn als u er lange afstanden mee loopt. Een traditionele rollator weegt vaak meer dan 8 kilo, maar hoeft zeker niet ouderwets te zijn, er zijn genoeg voorbeelden van moderne traditionele rollators. Het aantal lichtgewicht rollators heeft de afgelopen jaren echter een hoge vlucht doorgemaakt. Dat heeft alles te maken met de voordelen van een lichtgewicht rollator.

    De voordelen van een lichtgewicht rollator

    Lees meer