Een lichtgewicht rollator is een prachtige rollator en de prijzen tussen rollators verschillen enorm. Zo zijn carbon rollators vaak relatief duur, maar een mooi alternatief hiervoor is een aluminium rollator. Eg sterk en licht, maar een fractie van de prijs. Wij hebben de 3 top lichtgewicht rollators geselecteerd onder de €200.

Rollator Neptune - €199,95

De nieuwe Neptune rollator is een lichtgewicht design rollator met een moderne uitstraling en weegt 7,1kg. Door de zachte wielen kan zowel binnen als buiten comfortabel over iedere ondergrond gereden worden. De rollator is eenvoudig zijwaarts op te klappen waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt. Bekijk de Neptune rollator.

Rollator MultiMotion Light - €179,-

De MultiMotion Light is een lichtgewicht rollator met een modern design. Deze aluminium rollator is standaard voorzien van handremmen met een parkeerrem en weegt 6,9kg. Ook is hij voorzien van een stevige zitting en een rugband waardoor u comfortabel kan zitten op de rollator. Standaard wordt deze rollator geleverd met een stokhouder en een kleine, gesloten tas. De MultiMotion Light rollator is zeer eenvoudig in te klappen door de zitting omhoog te trekken. Hij is beschikbaar in de kleur antraciet en champagne. Bekijk de MultiMotion Light.

Rollator Multimotion City - €159,-

Voor 11:30 uur besteld = vandaag al in huis

De MultiMotion  is een lichtgewicht rollator die compact kan worden opgeborgen en weegt 7,8kg. Deze aluminium rollator is standaard voorzien van handremmen met een parkeerrem. De MultiMotion City rollator heeft een stevige zitting en een rugband waardoor men comfortabel op de rollator kan zitten. Standaard wordt de City rollator geleverd met een kleine, gesloten tas. Hij is beschikbaar in de kleur antraciet en champagne. Bekijk de Multimotion City.