• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Zorgbed - Presstige 1000

SKU#: Presstige 1000
SKU
Presstige 1000
€ 2.200,00
Of € 70,53 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

Stabiliteit en veiligheid

De Presstige hooglaag-bedden zijn weergaloos solide, heeft een uniek design en is uitermate functioneel elektrisch verstelbaar. Door de keuze uit twee varianten hooglaag-systemen en een uitgebreid assortiment in de buitenzijde, brengt het bed bovenop de veiligheid en stabiliteit, een bijzonder mooi plaatje.

De Presstige bedden voldoen aan de Europese wet-en regelgeving en zijn CE gemarkeerd, klasse 1 aangemeld onder nummer NL-CA002-2018-43924. Daarnaast ook TÜV gekeurd volgens nummer: 2633401-02\2018. De fabrikant is ISO 13485 gecertificeerd.

 

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Zorgbed - Presstige 1000


Het in hoogte verstelbaar mobilisatiebed Presstige 1000 houdt cliënten zo veel mogelijk in beweging. Dit verpleegbed stimuleert de mobiliteit van de zorgvrager en vermindert de fysieke belasting voor de zorgverlener.

De Presstige 1000 is een mobilisatiebed: het bed is aan te passen aan de afnemende mobiliteit van de zorgvrager. Zo vergroot het de zelfredzaamheid van de zorgvrager.

Daarvoor is er keuze uit verschillende mobilisatiemogelijkheden, ondersteunende onderdelen en accessoires zoals een sta-op-beugel en gedeelde of doorlopende bedhekken. Dankzij deze modulaire opbouw kan de zorgvrager zo lang mogelijk zelfstandig functioneren en natuurlijk in beweging blijven.

Het in hoogte verstelbare bed is veilig en stabiel. Het ruggedeelte heeft een virtueel draaipunt dat schuifkrachten op de stuit voorkomt. De Presstige 1000 is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het een lange levensduur heeft.

Presstige 1000: een functioneel verpleegbed met een zeer warme en huiselijke uitstraling.

 

Specificaties:

  • Enorm stabiel, zelfs in de hoogste stand
  • Twee-om-twee geremd
  • Verstelbaar naar lengte 210 en optioneel naar 220
  • Maximaal draaggewicht van 175 kg
  • Virtueel draaipunt
  • Knie-ondersteuning
  • Vertraagd hielgedeelte
  • Hoog-laagverstelling van 36 cm
    naar 80 cm
  • Tente wielen
  • Dewert motoren

 

De Presstige 1000 is aanpasbaar aan de individuele mobiliteit van de zorgvrager. Voor zorgmedewerkers is het bijzonder prettig dat zij cliënten altijd op de juiste hoogte kunnen verzorgen en begeleiden. De Presstige 1000 is zowel in vrije opstelling als met een van de lange zijdes aan de muur te gebruiken. Het bed vergemakkelijkt diverse zorghandelingen.

INVENTIEF REMSYSTEEM

De wielen met een diameter van 10 cm maken het bed eenvoudig verplaatsbaar. Het inventieve remsysteem met centrale, twee-om-twee bediende remmen maken het verlenen van zorg van dichtbij mogelijk. Dit geeft zorgvragers een veilig en prettig gevoel. Voor extra veiligheid is de handschakelaar te vergrendelen met een sleutel.

BEDHEKKEN (ONRUSTHEKKEN)

Voor verschillende niveaus van mobiliteit bij de zorgvrager is de Presstige 1000 te gebruiken zonder bedhekken, met doorlopende onrusthekken of met gedeelde hekken in de verdeling 1/2, 1/3 of 2/3. Ook een afwerkplint en sta-op beugel behoren tot de mogelijkheden.

OPMERKELIJK STABIEL

Verpleegbed de Presstige 1000 is opmerkelijk stabiel. Het bed heeft een instap- en werkhoogte van 38-80 cm (exclusief matras). Met de gebruiksvriendelijk  handbediening zijn de rugsteun en de bovenbeenverstelling traploos te regelen. Het virtuele draaipunt op het ruggedeelte voorkomt schuifkrachten op de stuit. Verder heeft het bed een manuele onderbeenverstelling.

LANGE MENSEN

De Presstige 1000 is standaard voorzien van ligvlakverlenging. Dit maakt het bed bij uitstek geschikt voor langere mensen.