• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

zakelijk bestellen

Hulpmiddelen-voor-ouderen is partner van vele grote zorgorganisaties, therapeuten, gemeentes en verzekeraars. Voor u als professional is het mogelijk om een bestelling op rekening te plaatsen.

 

    Hoe kunt u bestellen:

  1. U kunt online via onze website de artikelen bestellen. Klik betaalmogelijkheid "inkooporder" aan. Hier kunt u uw inkoopnummer invullen en vervolgens afrekenen. Het product word direct verstuurd indien voorradig.
  2. U kunt uw bestelling telefonisch plaatsen door ons te bellen op telefoonnummer 0493-314860.
  3. U kunt uw bestelling plaatsen via email naar info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. Daarin vermelden uw bedrijfsgegevens, uw naam en telefoonnummer en eventueel een inkoopnummer. Wijkt het verzendadres af, dan deze graag duidelijk vermelden.
  4. Onze AGB-code: 76091233

        U ontvangt zodra de bestelling is verwerkt, de factuur per email toegezonden naar het door u opgegeven factuuradres. Wij hanteren een betaaltermijn van 30 dagen.

 

Hulpmiddelen-voor-ouderen werkt inmiddels al meerdere jaren met diverse zorgprofessionals samen, waaronder ergotherapeuten en diverse zorginstellingen door het hele land. Wij bieden advies m.b.t. hulpmiddelen en werken graag met u aan een langdurige professionele samenwerking.

Wat biedt Hulpmiddelen-voor-ouderen u?

→Proefplaatsingen bij uw client (bepaalde producten in overleg)

→Korting op producten

→Interessante staffelkorting

→Passing op locatie

→Persoonlijke levering 

 

Bent u een zorgprofessional en heeft u interesse in een samenwerking met zakelijk voordeel? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via 0493-314860 of per mail info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl