• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Rollz Motion 2.1 rollator en rolstoel in één

Levertijd: 2-4 werkdagen
SKU#: 2010RM0022-1
SKU
2010RM0022-1
Vanaf € 868,00
Of € 27,83 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

De Rollz Motion 2 is een rollator en rolstoel in één. Deze moderne rollator tover je moeiteloos om tot rolstoel en weer terug. Met de Rollz Motion 2 heeft u altijd twee mobiliteitsproducten bij u wanneer u eropuit gaat. Met deze stabiele rollator kunt u rechtop lopen en comfortabel zitten wanneer u onderweg moet rusten. Het hulpmiddel kan op meerdere manieren worden aangepast, zodat het aan individuele behoeften voldoet.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Rollz Motion 2.1 rollator en rolstoel in één


Rollator en rolstoel ineen

De Rollz Motion is een rollator en rolstoel ineen, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over je energieniveau omdat je beide loophulpmiddelen bij je hebt. Deze loopinnovatie zorgt ervoor dat je kunt lopen zo lang als je wilt, kunt gaan zitten in de comfortabele rolstoel en worden geduwd om op krachten te komen, en dan weer kunt gaan lopen als je daar zin in hebt. Zo kun je er altijd bij zijn, mee op vakantie en dagjes uit met familie of vrienden.

De Rollz Motion kan eenvoudig worden getransformeerd van een rollator in een rolstoel (en terug) wanneer je maar wilt.

Een geweldige compromisloze ervaring

De Rollz Motion is de perfecte rollator en rolstoel combinatie als je ondersteund wilt worden bij het lopen, maar soms ook geduwd wilt worden. Op deze manier hoef je niet te kiezen welk hulpmiddel je mee zult nemen als je ergens een kop koffie gaat drinken, naar een concert gaat of een weekendje weg.

 

Optimaal evenwicht tussen gewicht, maat en vorm

Elke gram aan de rollator zit er om een reden. Dit vertaalt zich in een 2-in-1 rollator en rolstoel die zo licht mogelijk is en tegelijk uiterst stabiel, veilig en comfortabel.

De Rollz Motion vergroot je bewegingsvrijheid onder alle omstandigheden en in elke omgeving. Je stapt met zelfvertrouwen naar buiten, je beweegt langer en vaker. De wereld wordt weer groter en het is ons uitgangspunt je te ondersteunen in wat je wilt en kunt. Vergroot je zelfvertrouwen omdat je veel meer kunt doen dan je zelf dacht met deze gecombineerde rollator en rolstoel. En je Rollz Motion is er altijd om je te brengen waar je heen wilt gaan.

 

 

Makkelijk in gebruik

Dit innovatieve ontwerp verandert van een rollator in een rolstoel binnen een paar seconden. Niets extra’s bij nodig.

Het rolstoelpakket creëert een comfortabele stoel met rugsteun, in de rolstoelstand. Je kunt dit pakket ook thuis laten als je het niet nodig hebt, of aan het frame klikken als je het wel bij je wilt hebben. Trek de rugleuning eenvoudig omhoog, draai de duwbeugels naar achteren en zet ze op de juiste hoogte voor de persoon die je gaat duwen. Klik de voetsteunen vast en je kunt weer door.

In een handomdraai

De Rollz Motion is eenvoudig in te klappen tot een compact pakket dat je op kunt bergen in een kleine ruimte, of mee kunt nemen in de achterbak van de auto. Het enige dat je hoeft te doen is het kussen eraf te halen en de zitting omhoog te trekken.

Dit innovatieve mechanisme werkt zo snel en is zo makkelijk dat je er tot het laatste moment mee kunt wachten, totdat je de bus aan ziet komen bijvoorbeeld. De vorm van het frame zorgt ervoor dat de rollator makkelijk te tillen is.

 

Je kunt drempels en stoepranden eenvoudig op met de drempelhulp.

De rollator en rolstoel combinatie heeft maar liefst twee drempelhulpen, achter het linker- en het rechterwiel. Als je je voet erop zet en de handgrepen naar je toe trekt, kantelt de rollator en komen beide voorwielen omhoog, waardoor je makkelijk over de drempel of op de stoep kunt komen.

Door het degelijke ontwerp blijft de Rollz Motion altijd in evenwicht, zonder te wankelen of extra inspanning te vragen om het te kunnen bedienen.

-Rollator gewicht: 11,6 kg

-Rolstoelpakket gewicht: 3,4 kg

-Maximale belasting: 125 kg

-Lengte gebruiker: 1,60 – 1,90 m (Normaal), 1,50 – 1,85 m (Small)

-Zithoogte: 55 cm (Normaal), 50 cm (Small)

-Hoogte handgrepen: 87 – 98 cm (Normaal), 82 – 94 cm (Small)

-Afmetingen kussen rollator: 20 x 45 cm

-Afmetingen kussen rolstoel: 42 x 45 cm
-Breedte: 67 cm
-Lengte: 63 cm
-Breedte ingeklapt: 31 cm
-Voorwiel diameter: 8 inch
-Achterwiel diameter: 12 inch

 

Meer informatie
Levertijd 2-4 werkdagen