• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Ribbelbeker Sure Grip

SKU#: PR65572-1
SKU
PR65572-1
Vanaf € 5,25
Deze transparante policarbonaat beker is stapelbaar en heeft diepe groeven. Hierdoor ligt de beker comfortabel in de hand en heeft u een goede grip. Geschikt voor zowel warme als koude dranken

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Ribbelbeker Sure Grip


Beker Sure-Grip om zelfstandig te kunnen drinken

Door lichamelijke ongemakken kan je de motoriek en de kracht in je vingers verliezen. Hierdoor wordt het lastig om bepaalde handelingen zelfstandig uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld drinken uit een beker. Doordat je fijne de motoriek mist of te weinig kracht hebt, lukt het je niet om zelfstandig uit een beker te drinken. Je hebt geen goede grip en het lukt je daardoor niet om de beker op te tillen en naar je mond te brengen. Tevens kan een standaard beker of glas te zwaar zijn om op te tillen. Hulpmiddelen voor ouderen heeft de beker Sure-grip. De Beker Sure-Grip is gemaakt van kunststof, waardoor hij lichter is dan standaard glazen of bekers. Tevens heeft de beker een ergonomisch design. Door de groeven in de beker kan je, je vingers beter om de Beker Sure-Grip plaatsen, waardoor je meer grip hebt. Doordat de beker licht van gewicht is de Beker Sure-Grip ook geschikt voor kinderen. Kinderen missen vaak ook nog de controle om een beker of een glas goed vast te pakken. Wij adviseren wel om de beker alleen te gebruiken voor kinderen van 3 jaar en ouder. De Beker-Sure grip is te verkrijgen in verschillende kleuren. De beker is te gebruiken voor warme en koude dranken. De Beker Sure-Grip is zowel magnetron als vaatwasmachinebestending.

  • Meer grip door ergonomisch design
  • Geschikt voor kinderen
  • Magnetron en Vaatwasmachinebestendig

 

Meer grip door ergonomisch design

Door het ergonomische design van de Beker Sure-grip heb je meer grip. Door de groeven in de beker kan je, je vingers beter om de beker plaatsen, waardoor je meer grip hebt. Hierdoor ligt de beker comfortabel in de hand en kan de beker niet wegglijden. Doordat de Beker Sure-Grip van kunststof is hij ook lichter dan standaard bekers en glazen. Daardoor is de beker ook geschikt voor mensen die minder kracht in de handen hebben.


Geschikt voor kinderen

Kinderen kunnen ook moeite hebben met de fijne motoriek. Tevens hebben zij ook nog niet veel kracht en controle om iets op te pakken. Hierdoor is de Beker Sure-grip ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Door het ergonomische design kunnen zij de beker beter vastpakken en doordat de beker lichter is kunnen ze hem beter optillen en drinken.


Magnetron en Vaatwasmachinebestendig

Het fijne van de Beker Sure-grip is dat hij zowel magnetron als vaatwasmachinebestendig is.