Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Rebel Human Care Rollator Versterkt 250 KG- makkelijk inklapbaar

SKU#: 7142
SKU
7142
Vanaf € 449,00
Of € 14,39 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Rebel Human Care Rollator Versterkt 250 KG- makkelijk inklapbaar


Ontdek de veelzijdigheid van de Rebel Rollator: Voor Comfort en Stabiliteit

De Rebel rollator is een compacte metgezel, ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Met zijn reactieve frame biedt hij stabiliteit en tegelijkertijd een uitstekende wendbaarheid. Dankzij ergonomisch ontworpen handgrepen, verstelbaar naar de optimale positie, geniet de gebruiker van ultiem comfort tijdens het wandelen. Het handige verticale opklapsysteem maakt bukken overbodig en maakt transport moeiteloos.

Perfect voor Binnen en Buiten

Of u nu in huis bent of onderweg, de Rebel rollator is de ideale metgezel. Zijn reactieve frame en stabiele wielen zorgen voor een soepele rit op vrijwel elk terrein. Beschikbaar in verschillende breedtes, is de Rebel veelzijdig inzetbaar. Voor gebruikers met meer gewicht biedt het versterkte model ondersteuning tot 250 kg.

 

Handig Opklapsysteem

Met een geïntegreerde handgreep in de zitting kan de Rebel moeiteloos worden opgeklapt. Zelfs in opgeklapte positie blijft hij stabiel staan, waardoor hij gemakkelijk kan worden getransporteerd. De versie met mand en rugriem biedt een scala aan accessoires om aan de behoeften van elke individuele gebruiker te voldoen.

 

Ergonomische Handgrepen

De handgrepen van de Rebel zijn ontworpen voor optimale grip en comfort, waardoor het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Met verstelbare hoek en hoogte kunnen gebruikers hun handpositie aanpassen voor een perfecte pasvorm.

 

Voordelen Rebel Rollator Rebel Rollator
   
ISO111-92 gecertificeerd ja
Verschillende breedtematen leverbaar 4
Zitting verlagen ja
Maximaal gebruikersgewicht 140 kg / 250kg
Ziekenhuis geschikt(hygiënecommissie) ja
Kogellagers Z 6000, ook in voorvork ja
Zwevende wielen op gladde vloer nee
Makkelijk in/uit te klappen ja
Blijft ingeklapt zelfstandig staan ja
Verwachte levensduur bij intramuraal gebruik(T.C.O.) 7 jaar