Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Bestek - soeplepel

SKU#: PR65590
SKU
PR65590
€ 22,95
Deze soeplepel heeft opstaande randen zodat het eten goed in de lepel blijft tijdens het bewegen van bord naar mond. Het model is bijzonder geschikt voor personen met Alzheimer, CVA, Parkinson, artritis of neurologische beschadigingen.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Bestek - soeplepel


Norco Big-Grip Soeplepel.

Deze innovatieve lepel heeft opstaande randen zodat het eten goed in de lepel blijft, wanneer u de soeplepel van uw bord naar uw mond beweegt.

Deze lepel heeft een zacht schokabsorberend handvat (3,5 cm. dik) en een lengte van 18cm.

Het zachte materiaal met flexibele ribbels past zich aan iedere hand aan en is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Het model is bijzonder geschikt voor personen met Alzheimer, CVA, Parkinson, artritis of neurologische beschadigingen.

De lepel is geschikt voor de vaatwasser.