• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Mobiele Rijplaat DRIVE

SKU#: WARP001
SKU
WARP001
€ 69,00
Rijplaat DRIVE

DAT 175 kilo op een drempelplaat van maar één kilo kan rusten is niet te geloven, je moet het voelen.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Mobiele Rijplaat DRIVE


Rijplaat DRIVE

De drempelplaat DRIVE weegt maar 1 kilo! Zijn minimale gewicht graagt natuurlijk een hoop bij aan het gebruiksgemak. De verhouding gewicht/draagcapaciteit is van alle rijplaten het meest indrukwekkend bij de DRIVE: Hij kan met zijn ene kilo 175 kilo verdeeld gewicht aan.

Makkelijk neerleggen en zekeren, dat is het gebruiksgemak van de DRIVE. Hij weegt zo zwaar als een pak suiker en hij is uit één stuk gemaak. Maar zo mobiel als hij is, hij kan ook aan de ondergrond geschroefd worden.

De DRIVE beschikt over een extreem stroeve anti-sliplaag die het onmogelijk maakt om te slippen of te glijden. Met een veilig gevoel de drempelplaat over, ten alle tijden.

Een praktische drempelplaat met een formaat van ruim 40x80 centimeter. Zijn oppervlak is breed genoeg voor iedere drempel en rolstoel maar smal genoeg om vederlicht te blijven.

Omdat de DRIVE rijplaat gemaakt is van geanodiseerd aluminium is hij praktisch onderhoudsvrij. Alleen de anti-slipvlakken moeten schoon en droog blijven om de veiligheid te garanderen, dat is alles.

Specificaties
- Lengte 406 mm
- Breedte 813 mm
- Gewicht 0.975 kg
- Maximale hoogteoverbrugging 5 cm
- Maximaal toelaatbare gewicht 175 kg