Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Designer Bari-Care zitkussen - gevormd

SKU#: SP94411
SKU
SP94411
€ 232,95
Of € 7,47 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

Gevormd zitkussen voor de zwaardere gebruiker. De verhoogde voorkant zorgt voor een correcte positionering en stabiliteit. Stevige basis van high density foam en een toplaag van ultra-visco elastisch foam voor een juiste drukverdeling. Inclusief waterdichte hoes met antislip basis.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Designer Bari-Care zitkussen - gevormd


Gevormd zitkussen voor de zwaardere gebruiker. De verhoogde voorkant zorgt voor een correcte positionering en stabiliteit. Stevige basis van high- density foam en een toplaag van ultravisco-elastisch foam voor een juiste drukverdeling.

Inclusief waterdichte hoes met anti-slip basis.

Afmetingen: 56 x 46 x 15 cm
 
Maximaal gebruikersgewicht: 250 kg
 
Productgewicht: 3,8 kg
 
Visco elastisch foam
 
Risicogroep decubitus: High