Tijdelijke winkelsluiting! Helaas is onze winkel door omstandigheden deze week gesloten. De webshop blijft open! Uw bestellingen worden zoveel als mogelijk op normale manier verwerkt. Vandaag besteld = vandaag geleverd is deze week niet mogelijk. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons een e-mail sturen naar info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. Uw e-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord. Onze excuses voor het ongemak!
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

HandSteady Drinkbeker

Levertijd: Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
SKU#: PR65680
SKU
PR65680
€ 29,95
De HandSteady is een nieuwe drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs bij tremoren. Inhoud 250cc, vaatwas bestendig

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

HandSteady Drinkbeker


De HandSteady is een nieuwe drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs bij tremoren.

De drinkbeker kantelt eenvoudig zonder uw elleboog omhoog te brengen of uw pols te buigen. Het ergonomische handvat is groot genoeg voor vier vingers. Deze lichtgewicht drinkbeker heeft een deksel met een drinkopening waar ook een rietje in geplaatst kan worden. Door het gebruik van de deksel morst u minder, drinkt u makkelijker en blijft uw drank langer warm.

De HeadSteady is geschikt voor personen met: Tremoren, spierverslapping, gewrichtspijn, stijfheid, spierpijn, slikproblemen en verminderde motoriek.

Inhoud 250 ml
Vaatwasmachinebestendig
Niet geschikt voor de magnetron
Geschikt voor warme en koude dranken
Licht van gewicht, vlekbestendig en robuust

 

Meer informatie
Levertijd Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
Linksboven Nieuw