• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

ELK Tilkussen

SKU#: PR46080-ELK
SKU
PR46080-ELK
€ 2.399,95
Of € 76,94 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

De ELK is een compacte tilkussen en werkt op een accu. Speciaal ontworpen voor zorgverleners om personen op een veilige en waardige manier van de grond op te tillen. Het tilkussen vermindert de risico's van het verplaatsen en tillen van patiënten en verlaagt de kans op letsel voor professionele zorgverleners. Na gebruik het kussen leeg laten lopen, opvouwen en opbergen in de bijbehorende tas. Makkelijk mee te nemen. Geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis. 

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

ELK Tilkussen


De ELK is een compact, op batterijen werkend tilkussen, bedoeld om iemand van de grond op te tillen. Als iemand gevallen is, kan diegene op het kussen schuiven, of op het kussen worden gerold en vervolgens worden geholpen om rechtop te gaan zitten. De ELK kan door een druk op de knop worden opgeblazen. De gevallen persoon wordt van achteren ondersteund door een verzorger om hem/haar in een verhoogde zitpositie te brengen en klaar is om op te staan. Zodra het liften is voltooid, kunt u de ELK leeg laten lopen, opvouwen en weer netjes opbergen.

Door het unieke ontwerp kan het ELK tilkussen eenvoudig meegenomen worden en is het geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis. Het ELK tilkussen is bijzonder handig voor gebruik in kleine afgesloten ruimten, zoals een slaapkamer of badkamer waar andere tilhulpen veelal niet geschikt zijn.

- Ontworpen voor gebruik met de hulp van een hulpverlener
- Kan bij noodgevallen worden gebruikt in de kleinste ruimtes
- Handzaam, gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen
- Eenvoudig in gebruik
- Vermindert de risico s van het verplaatsen en tillen van patiënten - ontziet de rug van verzorgers
- Geschikt voor binnen en buiten
- Regelbare Airflow compressor

Maximaal tilgewicht: 450 kg
Opgeblazen hoogte: 56,5 cm
Opgeblazen breedte: 57 cm
Opgeblazen diepte: 50 cm
Opgevouwen maten, leeggelopen: 62cm x 26cm x 11,5cm
Gewicht: 3,6 kg