• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Douchearm - zonder gordijn

SKU#: PR45352
SKU
PR45352
€ 299,95
Of € 9,62 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren! Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Douchearm - zonder gordijn


Het gepatenteerde Mobeli® systeem van ROTH is een praktisch en overal toepasbaar hulpmiddel.
De ideale en meest betrouwbare oplossing voor mensen die niet mogen of willen boren! Alle wandbeugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Ze hebben een zeer grote hechtkracht (doorsnede zuignap 120 mm) en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Eenvoudig te bevestigen op een gladde, niet poreuze en vlakke ondergrond. Mobeli® mobiele wandbeugels zijn eenvoudig uit elkaar te halen en mee te nemen.

Mobeli® werkt voortdurend aan uitbreiding van het productassortiment. Denk aan wandbeugels, mobiliteitshulpen, ondersteuningssystemen, badwandverkorters, badbeugels en accessoires.

Eenvoudig te plaatsen douchearm, ideaal bij persoonlijke verzorging. Ideaal voor gebruik op gips-, glas-, douche- en scheidingswanden. De scharnierende douchearm is in iedere positie te plaatsen en zwenkt naar elke richting, afhankelijk van de montage. De geïntegreerde rem houdt de douchearm automatisch in de gewenste positie.

Ook verkrijgbaar inclusief douchegordijn.

Lengte 72 cm.