• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

BodyActiveTrainer - verbetering bloedcirculatie

SKU#: 2MOP0100
SKU
2MOP0100
€ 199,00
''Verhoog uw gezondheid met een verbeterde bloedcirculatie en ervaar direct een fitter gevoel!''

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

BodyActiveTrainer - verbetering bloedcirculatie


Een slechte bloedsomloop kan leiden tot vermoeide, pijnlijke of zware benen. De meeste mensen hebben in hun leven weleens last van deze klachten of gezwollen voeten. Meestal komt dit voort door langdurig staan of zitten. De BodyActiveTrainer gebruikt Elektrische SpierStimulatie (ESS - ook wel EMS genoemd) die in eerste instantie wordt aangebracht door twee grote voetkussens, die sturen elektrische impulsen naar de spieren van de voetzool.

Het fysiologische resultaat is dat de voet- en kuitspieren samentrekken en ontspannen, waardoor een pompeffect ontstaat. Deze actie imiteert het natuurlijke bloedcirculatiesysteem van het lichaam in de benen tijdens het lopen. Wanneer de kuitspieren samentrekken wordt bloed in de diepe aders van de benen geperst en in de richting van het hart geduwd. Deze actie voorkomt effectief de ophoping van bloed. Een ESS-apparaat werkt door herhaaldelijk een regelbare intensiteit en frequentie toe te passen, advies is elke dag 30 minuten. Thuis op de bank tijdens het tv kijken is een vaak gehoorde toepassing.

Daarnaast kan met de bijgeleverde TENS pads lichaamsstimulatie toegepast wordt op bijvoorbeeld buik, schouders, nek of rug. De technologie heeft het klinische bewijs geleverd dat het een veilige en effectieve oplossing is om zelfs hardnekkige pijn te verlichten. Het is een 100% geneesmiddelenvrije therapie die goedgekeurd is en die al meer dan 30 jaar wereldwijd gebruikt wordt door artsen en pijnklinieken. Flexibel in gebruik, want het is met batterijen op iedere gewenste plek te gebruiken. Onderscheidend met een uniek Active-Pedal-Systeem!

Contra-Indicaties: Gebruik dit apparaat niet bij patiënten met een pacemaker, geïmplanteerde defibrillator of andere geïmplanteerde metalen of elektronische apparaten. Ook niet bij al bestaande diepe veneuze trombose.


Specificaties:

Afmetingen: 42 x 38 x 10 cm
Garantie 24 maanden
Gewicht 2,1 kg
Zowel op stroom als met 4*C batterijen te gebruiken
Afstandsbediening met 3x AAA batterijen wordt meegeleverd voor bediening op afstand
2x TENS pads (40x40mm).