Winkel Gesloten Wegens Verhuizing Beste klant, Onze winkel is momenteel gesloten tot 10-6-24 in verband met verhuizing naar Molenstraat 24 in Deurne. We willen u laten weten dat bestellingen nog steeds worden verwerkt zoals gewoonlijk. Gedurende deze periode zijn we echter telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Het team van Hulpmiddelen voor Ouderen
  • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Betaalmethoden

Betaalmethoden

 

iDeal

 

Veilig betalen via uw eigen bank
Wanneer u voor iDeal kiest wordt u automatisch doorgeleid naar uw bank. Log in bij uw bank en rond éénvoudig uw betaling af.

 • Veilig
 • Geen extra kosten
 • Makkelijk

 Klarna achteraf Betalen

Betaal achteraf binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Aanmaken van account niet vereist. Aanvraag krediet is niet nodig. Je ontvangt de bestelling voor je hebt betaald. Klarna stuurt je per e-mail betalingsinstructies. Om via Klarna achteraf te kunnen bestellen hebben we naast de gebruikelijke NAW gegevens je geboortedatum nodig en nogmaals je telefoonnummer. Let op! Je Klarna-factuur dient altijd betaald te worden. De 30 dagen proefzit mogelijkheid staat los van de betaalverplichting naar Klarna. In geval van retournering of annulering wordt het factuurbedrag teruggestort op je rekening.

Een betaling via Klarna moet 60 dagen na bestelling van een product betaald worden, ongeacht of deze bezorgd is of niet. Het is dus niet mogelijk om achteraf te betalen wanneer de gewenste leverdatum later dan 2 maanden na bestelmoment ligt. Mocht je toch gebruik willen maken van achteraf betalen, raden we aan om de bestelling op een later moment te plaatsen.


Creditkaart

Hulpmiddelen voor ouderen accepteert creditcards van VISA en Master Card

Bij het online shoppen is de creditcard onverminderd populair als betaalmethode: het is gemakkelijk, snel en veilig. Daarnaast bieden verschillende creditcard-maatschappijen aflevergarantie en aankoopverzekering.

Voor een creditcardbetaling zullen wij de volgende gegevens van je vragen:

 • Het nummer van de kaart
 • De vervaldatum
 • De verificatiecode (CVV)
 • Laatste drie getallen in het vak voor de handtekening
 • Naam van de kaarthouder

 Vooraf Overmaken

Wellicht geeft u er de voorkeur aan uw betaling handmatig over te boeken. Ook dit is bij ons mogelijk. Voor een ieder met een bankrekening en internetbankieren toegankelijk, kunt u hiermee de betaling eenvoudig voldoen via de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank. Tevens ideaal als u zakelijk bij ons wilt bestellen. Wanneer de betaling binnen is, wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. U kunt het bedrag overmaken naar: IBAN nummer: NL90 RABO 0325 8754 64  t.n.v. Hulpmiddelen-voor-ouderen

Houd er wel rekening mee dat een overschrijving gemiddeld 2 tot 3 werkdagen kan duren. Pas daarna wordt uw order verzonden.


  PayPal

Het bestel- en betaalproces verloopt bij PayPal als volgend:

 • Plaats het gewenste product in het winkelmandje.
 • Kies voor PayPal als betaalmethode.
 • Vervolgens moeten de gegevens van uw PayPal-account worden ingevoerd: e-mailadres en wachtwoord.
 • Als alles klopt, bevestigd u de bestelling.

Heeft u nog geen account bij PayPal, klik dan hier. U kunt zelf kiezen of u een creditcard aan het account koppelt of liever geld overmaakt via iDEAL.


Bancontact / MisterCash

Betaal veilig via uw eigen bank

Wanneer u kiest om te betalen via Bancontact, wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geeft u aan of u wilt betalen door online uw kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer u de gewenste betaalrekening gekozen heeft, hoeft u alleen nog uw pin in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd waardoor uw bestelling direct verwerkt kan worden.


Belfius Belfius

Direct betalen met Belfius

Wanneer u voor Belfius kiest, kunt u uw betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt er een QR-Code weergegeven, die u kunt scannen met uw smartphone. De betaalgegevens worden dan direct ingevuld. Wanneer u de betaling bevestigd met uw kaartlezer, wordt uw bestelling direct verwerkt.


KBC-CBC KBC / CBC

Direct betalen via uw KBC / CBC bankrekening

Wanneer u een rekening heeft bij de KBC of CBC bank, kunt u direct betalen via uw vertrouwde bankomgeving. U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met uw kaartlezer of met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor uw bestelling direct verwerkt kan worden.


  SprayPay

Nieuw! Gespreid betalen

SprayPay. Een jonge, onafhankelijke Nederlandse betaalmethode

Een rollator of een scootmobiel is soms een grote investering die niet altijd in één keer betaald kan worden. Wij hebben er daarom voor gekozen om ook een andere betaalmogelijkheid aan te bieden. Deze betaalmogelijkheid is SprayPay, de manier om uw aankoop in termijnen te betalen. Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen we u hieronder uit. 

SprayPay, is de handelsnaam van WebFin Leningen BV. Wij zijn een Nederlands bedrijf en onderdeel van WebFin Holding BV. Wij bieden de consument de mogelijkheid aan om de aangekochte producten gespreid te betalen. Wij betalen uw rekening, u betaalt ons in termijnen terug.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aan SprayPay de vergunning afgegeven waarmee we kredieten mogen verlenen. Het vergunningsnummer is: 12045002

 
 

Gespreid betalen in onze webshop

Met SprayPay kunt u aankopen bij ons gespreid betalen. Erg handig als de betaling van uw scootmobiel of sta-op stoel even niet goed uitkomt. 

U kunt kiezen of u de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. SprayPay houdt zich aan de eisen van ons en de bestaande wet-en regelgeving. Voor u een garantie dat u bij ons veilig en verantwoord in termijnen kunt betalen.

SprayPay Online Winkelen
SprayPay Bestelling Afrekenen

 

SprayPay helpt

Komt de aankoop van een scootmobiel of rollator even niet goed uit, dan hebben wij een mooie oplossing. Kies op de betaalpagina voor SprayPay – gespreid betalen. Zo kunt u met een laag maandbedrag, toch de scootmobiel, rollator of sta-op stoel die u zo graag wilt kopen.

 

 

Waarom wachten?

Is het aankoopbedrag minimaal € 250,-? Dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra u aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen zij aan de hand van een aantal checks, razendsnel uw aanvraag.

Deze beoordeling vindt online plaats. Binnen enkele seconden weet u of u in aanmerking komt voor een krediet. Is uw aanvraag akkoord dan kunt u meteen genieten van uw aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

SprayPay Nota
SprayPay Bestelling Afgerond

Positieve bijdrage

SprayPay wil samen met u de wereld een beetje beter maken. Hoe? Door een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren. Dat doneren kan alleen als u het aangekochte product altijd netjes en op tijd hebt afbetaald.

U kiest uit de lijst van goede doelen, het doel dat u wilt steunen. SprayPay maakt vervolgens jaarlijks het geld naar hen over. Zo verzamelen zij een mooi bedrag en maken we samen de wereld een stukje beter.

 
 
Het stappenplan
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-. Tijdens de aanvraag kunt u kiezen in hoeveel termijnen u het aankoopbedrag wil terugbetalen. De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar is circa 10%.


Om gebruik te maken van SprayPay mag u de volgende stappen doorlopen:

 1. Inkomsten / lasten toets

 2. Identificatie met behulp van IDIN

 3. Overeenkomst digitaal accepteren

 4. Ondertekening automatische incasso


Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Vrijwel direct krijgt u te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd, wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

 

Wat is uw maandbedrag? Bereken het nu!

Vul in de banner hieronder uw aankoopbedrag in & klik op bereken.
Vervolgens verschijnt automatisch het maandbedrag.
 


  SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. Echter hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is hierdoor eenvoudig en snel.

Een SOFORT betaling bestaat voor u uit 4 stappen:

- U selecteert uw land en de bank waarmee u de betaling wil verrichten.
- U bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. U meldt zich aan met uw gegevens voor internetbankieren.
- U bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
- U ontvangt een bevestiging van de overschrijving. Uw order wordt vervolgens door ons verzendklaar gemaakt.
 

Sofort Banking – is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen:

 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Zwitserland (enkel EUR)
 • Polen (enkel EUR)
 • Italië
 • Spanje
 • België
 • Nederland
 

 GiroPay

De online betaalmethode „GiroPay” werd als online banking betaalmethode speciaal voor e-commerce en online shoppen ontwikkeld. Met GiroPay kunt u bij eibabo® eenvoudig, snel en veilig betalen. U maakt hiervoor gebruik van de vertrouwde en veilige online banking betaalomgeving van uw aan GiroPay deelnemende bank.

*** BELANGRIJKE OPMERKING *** Bij betalingen met deze betaalmethode dient u uw logingegevens in een apart pop-upvenster van de betaaldienstverlener in te voeren. Het pop-upvenster voor de afwikkeling van de betaling verschijnt pas nadat u de bestelling heeft geplaatst. De nieuwste browserversies zijn meestal standaard uitgerust met pop-upblockers. Om het betaalproces succesvol te doorlopen is het noodzakelijk dat u de pop-ups van eibabo in uw browser toestaat, anders is de betaling niet afgerond en kan de bestelling niet worden bevestigd. U ontvangt alleen een technische bevestiging van de orderontvangst.


Zakelijk bestellen van hulpmiddelen

Bent u een professional? Dan kunt u hulpmiddelen ook op rekening bestellen. U kunt dit doen om bij het afrekenen inkooporder aan te vinken. Hier vult u uw inkoopordernummer in. Vervolgens krijgt u uw orderbevestiging direct per e-mail. De factuur wordt later per e-mail verzonden. Hierna sturen wij uw producten af indien voorradig. Mocht u een product in grote aantal willen bestellen dan kunt u altijd een prijsopgave via de mail opvragen en kunnen wij een staffelkorting toepassen. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur met een aparte vermelding van de BTW, zo kan uw administratie dit gemakkelijk verwerken.


Afhalen in de winkel

PIN: Bij ons in de winkel kunt u uiteraard pinnen, graag zelfs. Wilt u een product dat door ons persoonlijk wordt afgeleverd betalen aan de chauffeur? Ook dat is mogelijk dankzij ons mobiele pinapparaat. 

Contant: Wilt u liever contant betalen? Ook dat is bij ons mogelijk. Let wel op dat we bij kleine bedragen beperkt wisselgeld in de kassa hebben, omdat de meeste transacties per pin voldaan worden.