Tijdelijke winkelsluiting! Helaas is onze winkel door omstandigheden deze week gesloten. De webshop blijft open! Uw bestellingen worden zoveel als mogelijk op normale manier verwerkt. Vandaag besteld = vandaag geleverd is deze week niet mogelijk. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons een e-mail sturen naar info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. Uw e-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord. Onze excuses voor het ongemak!
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

4-delige dinerset

SKU#: 70210350
SKU
70210350
€ 44,95
4-delige diner set om comfortabeler te kunnen eten Door spier of gewrichtsaandoeningen kan het zijn dat je de fijne motoriek mist of je pols niet goed kunt draaien of buigen. Hierdoor wordt het lastig om zelfstandig te eten. Als je de fijne motoriek mist is het lastig om standaard bestek vast te houden. Tevens als je, je pols niet kunt buigen dan is het haast onmogelijk om het bestek naar je mond te krijgen. Maar als je beperkt bent in je handbewegingen, dan is het ook een hele uitdaging om eten op het bestek te krijgen. Borden zijn vaak vrij plat, waardoor je makkelijk het eten van het bord af kan schuiven als je geen controle hebt over je handbewegingen.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

4-delige dinerset


4-delige diner set om comfortabeler te kunnen eten Door spier of gewrichtsaandoeningen kan het zijn dat je de fijne motoriek mist of je pols niet goed kunt draaien of buigen. Hierdoor wordt het lastig om zelfstandig te eten. Als je de fijne motoriek mist is het lastig om standaard bestek vast te houden. Tevens als je, je pols niet kunt buigen dan is het haast onmogelijk om het bestek naar je mond te krijgen. Maar als je beperkt bent in je handbewegingen, dan is het ook een hele uitdaging om eten op het bestek te krijgen. Borden zijn vaak vrij plat, waardoor je makkelijk het eten van het bord af kan schuiven als je geen controle hebt over je handbewegingen. Om makkelijker zelfstandig te kunnen eten als je beperkt bent in je handbewegingen heeft VITILITY een 4-delige diner set. De set bestaat uit een lepel, vork en mes met een verdikt antislip handvat en een bord met verhoogde rand. Door het verdikte handvat kan je het bestek beter vastpakken. Dankzij de het antislipmateriaal ligt het bestek stevig in de hand en kan het bestek niet uit je handen glijden als je er druk op zet. Tevens heb je door het antislipmateriaal ook minder kracht nodig om het bestek comfortabel te kunnen gebruiken. Doordat de bovenstuk van de lepel en de vork buigbaar zijn hoef je, je pols niet te kunnen buigen om het eten naar je mond te brengen. Door de verhoogde rand van het bord kan je makkelijker eten op het bestek schuiven. Hierdoor hoef je, je geen zorgen te maken dat je het eten van het bord schuift.