Verzenden € 4,95 GRATIS vanaf € 50,-
Veilig betalen via iDeal & PayPal
Deskundig advies Bel of Whatsapp: 0493 - 314860
Vandaag voor 12:00 uur besteld,
morgen in huis
0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Welkom bij HvO

Valhelm epilepsie

Een veilige valhelm voor mensen met epilepsie

Heeft u wel eens last van epileptische aanvallen? Dit kan in meerdere gevallen voor zeer gevaarlijke situaties zorgen. Bij Hulpmiddelenvoorouderen.nl hebben we een valhelm voor epilepsie in het assortiment, die ervoor kan zorgen dat u veiliger bent in het geval van een epileptische aanval. Mocht u bijvoorbeeld een keer buiten lopen en daar een epileptische aanval krijgen, dan kunt u uw hoofd ernstig bezeren. Als u echter gebruik maakt van een speciale epilepsie valhelm, dan is uw hoofd zeer goed beschermd en zal de kans op blijvend letsel als gevolg van de val een stuk lager zijn.

Een valhelm voor epilepsie kopen

We willen het ouderen mogelijk maken om zo lang mogelijk gewoon van hun leven te blijven genieten. Met het verstrijken van de jaren komen er echter wel steeds meer dingen die dat u moeilijker maken. Vandaar ook dat wij Hulpmiddelenvoorouderen.nl hebben opgericht. Zo zorgt u ervoor dat u de dagelijkse taken zo lang mogelijk zelf uit kunt blijven voeren, maar ook zo lang mogelijk mobiel blijft. Als u last heeft van epileptische aanvallen, dan kan dit voor een beperking van uw leven zorgen. Misschien durft u minder snel de deur uit in de angst dat u zich bezeert. Met onze valhelm voor epilepsie hoeft u deze angst niet meer te hebben.

Meer weten over onze epilepsie valhelm?

Als u vragen heeft over onze valhelm voor epilepsie, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We vertellen u dan alles wat u maar wilt weten en kunnen samen met u bekijken of een goede valhelm ook de beste keuze is voor u. We kunnen u dan ook meteen adviseren over de andere producten in ons assortiment. Heeft u andere hulpmiddelen nodig die ervoor zorgen dat u zo comfortabel mogelijk kunt blijven leven? We staan altijd klaar met het beste advies over de producten die wij in het assortiment hebben.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst