• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Saljol - Douchekruk draaibaar en antislip in één - Antraciet

SKU#: CF4058789007716
SKU
CF4058789007716
Vanaf € 279,00
Of € 8,94 per maand. Let op, Geld lenen kost geld.

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Saljol - Douchekruk draaibaar en antislip in één - Antraciet


Met de draaibare douchekruk kunt u veilig, zelfstandig en comfortabel douchen. De douchekruk heeft vier wielen die zo zijn bevestigd dat de douchekruk op één plek draait en stabiel genoeg is om op te leunen. De draaibaarheid maakt het makkelijker om uzelf te wassen doordat u stabiel zit én rond kunt draaien. De douchekruk is ook geschikt wanneer mensen u helpen met douchen, want de helpende persoon kan de kruk draaien om uw rug te wassen en hoeft dus niet zelf onder de douchestraal te reiken en blijft droog.

Dit product wordt vanuit Duitsland verzonden, u ontvangt het binnen drie tot vijf werkdagen.

  • Veilig zittend douchen minimaliseert het risico op vallen.
  • Optionele en bevestigbare rugleuning.
  • Zelfstandig wassen dankzij instelbare hygiëne uitsnijding.
  • Wielen met antisliprubber, draait alleen op de plek
  • Warme en antislip zitting.

 

Afmetingen en gewicht

Hygiënische opening:

48mm – 78 mm – 108 mm (S)

58 mm – 88 mm – 118 mm (M)

68 mm – 98 mm – 128 mm (L)

Maximale breedte:

502 mm (S)

512 mm (M)

522 mm (L)

Zithoogte:

460 mm (S)

500 mm (M),

540 mm (L)

Hoogte met bevestigde rugleuning:

768 mm (S)

808 mm (M)

848 mm (L)

Draaicirkel:

470 mm (S)

480 mm (M)

490 mm (L)

Maximaal gewicht: 150 kg

Kleurmogelijkheden: Antraciet

 

Kenmerken

  • Optionele rugleuning.
  • Zelfstandig wassen dankzij instelbare hygiëne uitsnijding.
  • Wielen met antisliprubber, draait op de plaats.
  • Warme en antislip zitting.

 

Materialen

Frame: staal, de antraciet variant heeft een KTL- en poedercoating.

Wiel: rubberen coating

Zitting: EPP

 

Draaibaar en antislip in één: een draaibare badkamerkruk

Wat is er fijner dan de dag fris gedoucht te beginnen? Met de draaibare douchekruk kunt u veilig, zelfstandig en comfortabel douchen. De douchekruk heeft vier wielen. Ze worden niet gebruikt om de kruk rond te duwen. Ze zijn zo bevestigd dat de douchekruk alleen op één plek kan draaien. U kunt veilig op de douchekruk leunen om onder de douche te komen zonder uit te glijden.

De draaibaarheid maakt het makkelijker om uzelf te wassen doordat u stabiel zit én rond kunt draaien. De douchekruk is ook prettig wanneer mensen u helpen met douchen, want de helpende persoon kan de kruk draaien om uw rug te wassen en hoeft dus niet zelf onder de douchestraal te reiken en blijft droog.

 
 

Kenmerken douchekruk van Saljol

De douchekrukken van Saljol worden gekenmerkt door hun eigenschappen, hun geweldige design en hun hoogwaardige afwerking.

Stabiliteit en daarmee uw veiligheid is de hoogste prioriteit van Saljol. Ondanks het lage gewicht van 7 kg biedt deze douchekruk voldoende stabiliteit voor personen tot 150 kg.

De wielen zijn gemaakt van het extra antislip materiaal TPE. De kruk biedt u een hoge slipweerstand en toch een bewegingsbereik van 360 graden.

 
 

Douchekruk met hygiëne uitsnijding

Netheid en verzorging zijn ook erg belangrijk in de gevoelige intieme zone. Dan is het wel zo fijn als die gemakkelijk te reinigen is wanneer u op de douchekruk zit. De intieme zone kan zittend en zelfstandig of met hulp gewassen worden, dankzij de verstelbare hygiëne-uitsparing in de zitting.

De design douchekrukken van Saljol zijn verkrijgbaar in 3 maten, die allemaal de gewenste stabiliteit en veiligheid bieden. Van elke maat is de hygiëne uitsnijding in drie standen verstelbaar.

 

Veelzijdigheid

Ook al is het product ontworpen als douchekruk, u kunt hem overal in de badkamer gebruiken. Onze klanten gebruiken de douchekruk ook graag als zitplaats voor de wastafel of als krukje om handdoeken of kleding op te leggen.

De douchekruk maakt niet alleen uw leven onder de douche gemakkelijker, maar zal u ook in de badkamer zelf ondersteunen. Als zitplaats voor de spiegel, als plank voor kleren of een handdoek. Omdat het een echte blikvanger is, hoeft u de draaikruk ook niet te verbergen.

De douchekruk zonder rugleuning is voldoende voor de meeste gebruikers. Toch biedt de rugleuning extra steun en stabiliteit – vooral voor mensen met zwakke spieren. Onze douchekrukken kunnen achteraf (ook later) met de optioneel verkrijgbare rugleuning worden uitgerust. Zo maakt u van uw douchekruk gemakkelijk een chique en stabiele douchestoel.