• Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Rollator TRACK Antraciet

Rollator TRACK Antraciet

Op voorraad
SKU
WARO003
Speciale prijs € 245,00 Normale prijs € 299,00
Rollator TRACK4.0 Antraciet
“Met de TRACK rollator bent u altijd 3 stappen voor: Lichtgewicht, dubbel opvouwbaar en standaard voorzien van alle accessoires.”

Rollator TRACK 4.0 Antraciet
“Met de TRACK rollator bent u altijd 3 stappen voor: Lichtgewicht, dubbel opvouwbaar en standaard voorzien van alle accessoires.”

De TRACK heeft een tweeledig vouwsysteem. Hij kan niet alleen samen, maar ook nog eens dubbel gevouwen worden. In twee simpele stappen ongekend klein! Zo past hij eenvoudig in elk hoekje en met 7,4 kg kan hij makkelijk meegenomen worden.
Een rollator zal deel uit gaan maken van het interieur. Daarom hebben we zorg gedragen voor een modern, mooi ontwerp dat gebruik maakt van duurzaam en aantrekkelijk materiaal. Met de TRACK mag u overal gezien worden! Handig voor binnen- en buitengebruik.

De TRACK wordt standaard zeer compleet geleverd. Zo komt u nimmer voor onverwachte kosten na aanschaf te staan, want alle basisbenodigdheden en meer zijn inbegrepen.

De TRACK wordt standaard geleverd met: een wandelstokhouder, een mooie (schouder)tas, een net-tas, instelbare verlichting, 8 reflectoren, een parkeerrem, ergonomische handvaten, een stevige afneembare rugband met naamlabel en opbergtasje, dienblad, handig tilpedaal en een opbergtas.

Lengte 70 cm.
Totale breedte 63,5 cm.
Hoogte 80,5 - 93,5 cm.
Opgevouwen 39 x 25 x 81 cm.
Hoogte zitting 56 cm.
Breedte zitting 46 cm.
Diepte zitting 22,5 cm.
Gewicht 7,4 kg.
Maximaal belastbaar gewicht 135 kg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rollator TRACK Antraciet