Tijdelijke winkelsluiting! Helaas is onze winkel door omstandigheden deze week gesloten. De webshop blijft open! Uw bestellingen worden zoveel als mogelijk op normale manier verwerkt. Vandaag besteld = vandaag geleverd is deze week niet mogelijk. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons een e-mail sturen naar info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl. Uw e-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord. Onze excuses voor het ongemak!
    • Telefoon: +31 (0)493 - 314860

Rollator - Quatro New Design

Levertijd: 2-5 werkdagen
SKU#: W2230002001
SKU
W2230002001
€ 189,00

*Bij afname van grotere hoeveelheden of volumineuze producten gelden mogelijk andere tarieven.

Rollator - Quatro New Design


Zowel in huis als buitenshuis zorgt deze rollator dat u veilig kan bewegen, maar daarnaast biedt deze rollator u ook optimaal comfort. Deze rollator is geschikt voor een lichaamslangte tussen 1.60 mtr en 1.90 mtr en bij een lichaamsgewicht tot 130 kg. De Quatro New design biedt een uitstekende in hoogte verstelbare ondersteuning en is licht in gewicht (7,9 kg). Zelfs twee kilogram lichter dan de huidige Quatro rollator. Dat merk je in het comfort, bijvoorbeeld bij het passeren van obstakels en opgaan van stoepen, maar ook bij het transport van de rollator. Ook heeft de Quatro New Design speciale stoepklimmers, hiermee kom je eenvoudig en veiliger de stoep op. De Quatro New design heeft een eigentijds design, met grote wielen. Deze zorgen voor optimaal rijgemak en goede wendbaarheid van de rollator ten opzichte van een rollator met kleine wielen. Daarnaast zijn de remkabels netjes beschermt en weggewerkt in het frame, dit geeft de rollator een strakke uitstraling en voorkomt dat u blijft haken of een breuk in de remkabel. De Quatro New design is 67 cm breed, 12,5 cm breder dan de Quatro rollator. Dit zorgt voor een groter steunvlak en dus een betere ondersteuning en een breder zitvlak. De zitting bij de Quatro New design is gevoerd en voorzien van een rugband, dat ervoor zorgt dat je stabiel en comfortabel zit tijdens het uitrusten. Op de Quatro New design rollator zit een afneembare eigentijdse boodschappentas met een reflectorende strip voor goede zichtbaarheid in de avond. Ideaal om even zonder rollator een boodschap te doen in een winkel en om thuis de boodschappen uit te pakken. De Quatro New design kent naast zijn veiligheid, comfort en gebruiksgemak ook veel voordelen tijdens het transport. Deze is namelijk met één handeling opvouwbaar. Voor transport in kleinere ruimtes kunnen ook nog de wielen worden ingeklapt. Dit maakt dat de Quatro rollator zeer compact, zodat deze makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Uiteraard beschikt deze rollator over ergonomische handvaten en een veilig remsysteem, dat ook geblokkeerd kan worden wanneer u wilt zitten.

De unieke punten van de Quatro New design rollator op een rijtje:

  • Biedt u stevigheid tot een lichaamsgewicht van 130 kg.
  • Is licht in gewicht, ideaal bij obstakels en bij transport
  • Heeft een optimale steun, door brede uitvoering
  • Biedt u een optimaal rijgemak en goede wendbaarheid door de grote wielen
  • Heeft een eigentijdse strakke uitstraling door het ontwerp en de afgewerkte remkabels in het frame
  • Heeft een comfortabele zitting met rugband
  • Heeft een afneembare eigentijdse boodschappentas met reflectorende strip voor goede zichtbaarheid in de avond
  • Is eenvoudig en compact opvouwbaar voor transport

Wacht niet langer en probeer de nieuwe Quatro New design rollator zelf uit in uw eigen omgeving. Gegarandeerd een succes!

 

  Steunhoogte verstelbaar

  79 tot 91,5 cm (instelbaar per 2,5 cm)

  Afmetingen rollator (b x d)

  67 x 70 cm

  Afmeting ingeklapte (h)

  23 cm

  Afmeting zitting (b x d)

  45 x 22,5 cm

  Hoogte zitting

  54 cm

  Totaalgewicht met boodschappentas

  7,9 kg

  Geschikt voor lichaamslengte / gewicht

 160 tot 190 cm / max 130 kg)

 

Meer informatie
Levertijd 2-5 werkdagen